• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zaposlujejo Votan, Plastika Skaza, Krka, Sensilab in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna smo za vas zbrali zaposlitve v oglaševanju, marketingu in oblikovanju, na enem delovnom mestu pa boste lahko celoten delavnik kar prespali.

Oglaševalska agencija Votan komunikacije išče medijskega načrtovalca (m/ž) z odličnim poznavanjem medijskega trga, orodij in raziskav za medijsko načrtovanje, in asistenta v medijskem oddelku (m/ž). Predstavitev in življenjepis za obe delovni mesti pošljite najpozneje do 29. februarja 2020 na elektronski naslov [email protected]

Krka nudi priložnost dvema novima sodelavcema, in sicer oblikovalcu za digitalne medije (m/ž) v oddelku marketinga in koordinatorju kliničnih raziskav (m/ž) v oddelku strateškega marketinga.

Plastika Skaza zaposli koordinatorja marketinškega komuniciranja (m/ž). Izbrani kandidat bo med drugim pisal vsebinske članke, pripravljal marketinška gradiva in vzpostavljal marketinške strategije nastopa na trgu. Prijave zbirajo do 28. februarja 2020 na elektronskem naslovu [email protected]

Sensilab v svoje vrste vabi strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž), ki bo prevzel skrb za oglaševanje na Facebooku na izbranih trgih in izbranih znamkahpodjetja. Prijave sprejemajo preko portala Mojedelo.com.

Najzanimivejše delovno mesto tedna pa je zagotovo (začasna) služba spalca (m/ž), ki ga je razpisal Studio Moderna. Od vas pričakujejo »predano spanje s pozornostjo na senzibilnih doživetjih«.