• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Nove sodelavce iščejo Celtra, Pristop, Atlantic Grupa, Goat Story in drugi

Ustvarjalci vsebin, potrebujejo vas! Med njimi tudi »vroča« podjetja, ko sta Celtra in Goat Story, da o tradicionalnih družbah z bogato marketinško zapuščino niti ne govorimo ... Skratka, beseda tedna je »vsebina«.

V agenciji za komuniciranje IPPR iščejo mlajšo vodjo projektov (m/ž) na področju odnosov z javnostmi, ki bo opravljal/a delovne naloge z različnih področij – s poudarkom na tehnologiji, izobraževanju, življenjskem slogu in turizmu. Prijave z življenjepisom sprejemajo do konca februarja na elektronskem naslovu [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj.

Pristop zaposli poslovnega asistenta/receptorja (m/ž) za delo na recepciji in osnovno administracijo. Prijave sprejemajo do 17. februarja 2020 na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete tukaj.

V podjetju SKOTZ iščejo ustvarjalca vsebin (m/ž) za blagovno znamko Goat Story. Kandidat z vsaj dvema letoma izkušenj na področju marketinga mora biti vešč oblikovanja fotografij in video posnetkov ter pisanja besedil (v angleščini). Prijave in portfelj pošljite na elektronski naslov [email protected].

Atlantic Grupa zaposli strokovnjaka za znamčenje (m/ž) v strateški poslovni enoti namazi, kjer upravljajo blagovni znamki Argeta in Montana. Kandidat bo skrbel za gradnjo blagovne znamke na trgih ZDA, Kanade in Švedske. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Celtra v svoje vrste vabi produktnega oblikovalca (m/ž) z vsaj petimi leti izkušenj v digitalni agenciji ali start-upu. Kandidat bo sodeloval tako z inženirji kot tudi s produktnimi vodji. Več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Medijska hiša Pro Plus v svojo sredino vabi novinarja tematskih portalov (m/ž), ki bo pisal za portala zadovoljna.si in bibaleze.si. Prijave zbirajo do 12. februarja 2020, več informacij o zaposlitvi pa najdete na portalu Mojedelo.com.

JUB išče skrbnika digitalnih komunikacij (m/ž), ki bo pripravljal vsebine za spletno stran in komunikacijo v digitalnih medijih. Prijave zbirajo do 12. februarja 2020 preko portala Mojedelo.com.