• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki: Skrivnosti nastopanja, najboljši zunanji oglasi, zaščita intelektualne lastnine ...

Ta teden se boste lahko učili veščin javnega nastopanja, poslušali o zaščiti pravic intelektualne lastnine, se udeležili podelitve nagrad najboljšim projektom zunanjega oglaševanja v Sloveniji in poslušali o spremembi filozofije podjetja.

Društvo za marketing Slovenije danes, 3. februarja 2020, v okviru dogodkov Praktikum organizira delavnico na temo poslovnega nastopanja. Predavala bo Martina Merslavič, poudarek pa bo na vključevanju občinstva v nastope in predstavitve, na primer za delavnice in šolanja.

Center za kreativnost v prostorih Muzeja za arhitekturo in oblikovanje v sredo, 5. februarja 2020, organizira predavanje na temo zaščite pravic intelektualne lastnine v kreativnem in kulturnem sektorju.

V četrtek, 6. februarja 2020, bo v ljubljanski Operi podelitev nagrad Outstanding, namenjenih najboljšim projektom v zunanjem oglaševanju. Z dogodka bomo seveda obširno poročali, za ogrevanje pa si lahko preberete članek o zgodovini projekta.

DMS ta teden organizira še en dogodek, in sicer marketinški zajtrk z Marinom Furlanom, soustanoviteljem podjetja Intra Lighting. Tema pogovora je, kako spremeniti filozofijo od proizvodnje izdelkov v usmerjenost na uporabnike in njihove potrebe ter v ponujanje storitev oziroma rešitev.