• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zaposlujejo Deichmann, A1 Slovenija, vinska klet Puklavec, Krka ...

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna okrepitve iščejo predvsem v marketinških oddelkih podjetij.

Digitalna agencija iPROM krepi ekipo za snovanje digitalnih konceptov; iščejo namreč dva front-end razvijalca (m/ž), ki se odlično spoznata na programske jezike HTML5, CSS3 in JavaScript ter se znajdeta v programih Adobe. Prijave sprejemajo do 24. februarja 2020 preko spletnega obrazca, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija IR Image v svoje vrste vabi grafičnega oblikovalca (m/ž) z izkušnjami za oblikovanje v digitalnih in klasičnih medijih. Prijave zbirajo do 11. februarja 2020 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Združenje Manager išče izvršnega direktorja (m/ž) in predsednika (m/ž), ki bosta na tem mestu nasledila Sašo Mrak Hendrickson in Aleksandra Zalaznika. Prijavite se lahko le še danes preko spletne strani.

A1 Slovenija zaposli produktnega vodjo za področje spletnega poslovanja (m/ž). Delo izbranega kandidata bo med drugim obsegalo koordinacijo in medoddelčno usklajevanje spletnih trženjskih akcij in promocij, skrb za izvajanje e-poštnega marketinga in sodelovanje pri projektih marketinške avtomatizacije. Prijavite se se lahko do 6. februarja 2020 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Krka v svojo sredino vabi tekstopisca (m/ž) za pisanje marketinških besedil in konceptov za oglaševalske akcije. Prijavite se lahko do 15. februarja 2020 preko spletnega obrazca.

Deichmann išče asistenta v marketingu (m/ž), ki bo skrbel za jezikovno urejanje, nabavo in distribucijo promocijskih materialov za trgovine za 4 države in komunikacijo s posameznimi trgovinami. Prijave sprejemajo do 12. februarja 2020 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o zaposlitvi.

Vinska klet Puklavec Family Wines nudi priložnost koordinatorju v marketingu (m/ž) za koordinacijo in izvedbo marketinških aktivnosti v sodelovanju z vodjo marketinga. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com.