• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Od promocije slovenskega turizma do podjetništva (razpisi)

V tokratnem pregledu razpisov tedna (zunanjo) pomoč iščejo Slovenski podjetniški sklad, Slovenska turistična organizacija in Zdravstveni dom Ljubljana.

Foto: Pixabay

Slovenski podjetniški sklad (SPS) z razpisom išče izvajalca za zasnovo in izvedbopromocije njegovih projektov oziroma produktov, ki zajemajo kombinacijo vsebinske in finančne podpore v okviru projekta Start up Slovenija in na konferenci PODIM z vključenim predselekcijskim postopkom. Razpis je odprt do 25. februarja 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete tukaj.

Slovenska turistična organizacija bo med marcem 2020 in februarjem 2021 na trgih ZDA in Kanade oglaševala Slovenijo kot gastronomsko destinacijo. Za marketinške aktivnosti iščejo »usposobljeno in konkurenčno agencijo za področje odnosov z javnostmi, ki deluje na tem trgu«. Razpis je odprt do 20. februarja 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Zdravstveni dom Ljubljana pa z javnim naročilom išče ponudnika za storitve grafičnega oblikovanjainsvetovanja, priprave za tisk, tiska brošur, knjižic, zloženk, plakatov, priročnikov, vabil in drugih publikacij ter tiska na druge materiale. Razpis je odprt do 20. februarja 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete tukaj.