• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Hofer z Nasmeškotki zbral skoraj 20.000 evrov

Hofer je leta 2017 začel z dobrodelnim projektom Nasmeškotek, ki poteka v okviru njihove lastne iniciative Danes za jutri. Ob zaključku leta 2019 so podrli lastni rekord in s pomočjo prazničnih piškotkov v dobrem mesecu zbrali 19.617 evrov.

V primerjavi s prejšnjima letoma, ko je bil Nasmeškotek le spremljevalni projekt božične oglaševalske akcije, je letos postal zvezda celotne božične komunikacije. V trgovinah so mu namenili še opaznejše mesto in zanj ustvarili televizijski oglas, ki je vabil, da z deljenjem nasmehov nekomu polepšamo dan. 

Projekt Nasmeškotek predstavlja uspešno nadaljevanje dolgoletnega sodelovanja in zaupanja med podjetjem Hofer in programom Botrstvo v Sloveniji, saj je Hofer od leta 2014 programu Botrstvo namenil že več kot 600.000 evrov. S prizadevanji za pomoč otrokom bodo nadaljevali tudi v prihodnje: »Veseli smo, da je bil december obarvan radostno in smo lahko s pomočjo vseh naših kupcev, ki so kupili dobrodelni piškotek, srce ogreli tudi otrokom, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne morejo užiti vseh prazničnih radosti. Doseženi rezultati so izjemni in verjamemo, da bomo v letu 2020 skupaj lahko le še boljši.«