• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Red Orbit išče »genialce«, GEN piarovca in ostala super delovna mesta

Tokratni nabor prostih delovnih mest nudi priložnosti za delo v (digitalnem) marketingu, na področju odnosov z javnostmi ter vodenja blagovne znamke.

SKB banka Ljubljana za delo na področju razvoja produktov financiranja in investiranja prebivalstva in podjetij, išče marketinškega specialista (m/ž) za delo v sektorju Marketing – Ponudba strankam. Prednost bodo imeli kandidati z delovnimi izkušnjami na področju bančništva oz. finančnih storitev. Prijavo s priloženim življenjepisom (v slovenščini in angleščini) jim posredujte do 31. januarja 2020, na elektronski naslov [email protected] z obveznim pripisom »Marketinški specialist – K/N« v sektorju »Marketing – Ponudba strankam«.

V digitalni agenciji Red Orbit iščejo »genialce«, ki bodo njihov kolektiv obogatili z novim znanjem, izkušnjami in idejami. Trenutno sta odprti dve delovni mesti. Prvo je za izkušenega vodjo performance projektov (m/ž), ki razume digitalna orodja in zna strateško razmišljati o projektih ter naročnikih. Skupaj z ekipo strokovnjakov bo iskal v rezultate usmerjene rešitve in svetoval naročnikom pri razvoju ter nadgradnji njihovega digitalnega nastopa. Drugo je za asistenta vodje projektov (m/ž), ki ga zanimajo digitalna oglaševalska orodja ter ga vodi strateško razmišljanje o projektih in naročnikih. Prijavite se lahko na tej povezavi.  

V podjetju HS Plus, ki deluje na področju spletne trgovine v 13 evropskih državah, iščejo produktnega vodjo (m/ž), ki ima izkušnje na področju iskanja in razvoja produktov ter spletnega marketinga in ima dobro razvite komunikacijske in vodstvene veščine. Če menite, da je delovno mesto za vas kot nalašč, jim pošljite svoj življenjepis na elektronski naslov [email protected]. Prijave sprejemajo do vključno srede, 12. februarja 2020.

V skupini Pivka, kjer skrbijo za živilske izdelke blagovnih znamk Pivka, Njami in Delamaris, v svoj kolektiv vabijo sodelavca/ko na delovno mesto vodja blagovne znamke (m/ž). Izbrani kandidat bo odgovoren predvsem za rast in prepoznavnost blagovne znamke ter uresničitev trženjske strategije in načrtov. Prijavo za delovno mesto lahko pošljete preko sistema Mojedelo.com, rok za prijavo pa je 23. januar 2020.

Elektroenergetska skupina GEN, ki združuje podjetja za proizvodnjo električne energije, trženje in prodajo ter razvoj, išče sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž) z najmanj 3-letnimi delovnimi izkušnjami. Med drugim bo zadolžen za pripravljanje, koordiniranje in izvajanje projektov in aktivnosti s področja odnosov z mediji, pripravljanje analiz s področja odnosov z javnostmi, pripravljanje vsebin za spletne strani družbe in njihovo urejanje ter organiziranje dogodkov. Potencialne kandidate vabijo, da svoj življenjepis in motivacijsko pismo pošljejo do 31. januarja 2020 na e-naslov [email protected]

Cryptix, družba za finančno-tehnološki inženiring, v svojo ekipo vabi novega sodelavca (m/ž) za področje digitalnega marketinga in upravljanja družbenih omrežij. Iščejo organizirano osebo z odličnim znanjem angleškega jezika za delo v mednarodnem podjetju. Prijave v angleščini, ki jim dodajte tudi življenjepis, sprejemajo najpozneje do 31. januarja 2020 na e-naslov [email protected] z naslovom 'Social media manager'.

V mariborskem nakupovalnem središču Europark iščejo asistenta v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za organizacijo in izvedbo marketinških aktivnosti in bo skrbel za komunikacijo ter ohranjanje dobrih odnosov z najemniki in poslovnimi partnerji, poleg tega pa tudi promoviral blagovno znamko nakupovalnega središča. Kandidati se lahko prijavijo preko klasične pošte ali preko ponujenih prijavnih možnosti portala Optius do vključno 31. januarja 2020.