• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Nomago podaljšal partnerstvo z italijanskim nogometnim prvoligašem Udinesejem

Slovenski ponudnik prevozov in popotniških storitev Nomago bo do leta 2025 skrbel za prevoze italijanskega nogometnega kluba Udinese Calcio. S prvoligašem iz Udin, ki je bil ena od prvih večjih strank Nomaga po njegovem vstopu na italijanski trg, sicer sodelujejo že deset let.

Članski ekipi in mladinskemu pogonu Udinese Calcio bo v vsakem trenutku na razpolago do 5 avtobusov Nomaga. Franco Collavino, glavni izvršni direktor Udinese Calcio (levo) in mag. Sandi Brataševec, glavni izvršni direktor družbe Nomago. Foto: Nomago

»Verjamem, da podpis pogodbe do leta 2025 kaže našo jasno namero, da je Italija za Nomago strateškega pomena, obenem pa tudi zavezo, da na italijanskem trgu ostajamo dolgoročno,« je povedal mag. Sandi Brataševec, glavni izvršni direktor družbe Nomago. Prevoznik je danes na italijanskem trgu med drugim prisoten z občasnimi prevozi, prevozi šolskih otrok, prevozi, povezanimi z letalsko bazo Aviano, storitvijo Nomago InterCity in prevozi potnikov s potniških ladij iz Benetk in Trsta. »Prav tako preučujemo tudi številne možnosti za nove prevzeme na italijanskem trgu, saj si želimo naše poslovanje razširiti zlasti na štirih segmentih, kjer vidimo velik potencial,« je povedal Brataševec. Ti segmenti so občasni prevozi, šolski prevozi, italijanski javni potniški promet in turizem.