• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem letošnjem pregledu delovnih mest tedna je največ priložnosti v digitalnem marketingu.

Oglaševalska agencija Sonce.net išče stratega in upravljalca družbenih medijev(m/ž).Izbrani kandidat bo imel ključno vlogo pri načrtovanjudigitalneprisotnosti naročnikov ter bo skupaj z ekipo odgovorenza ustvarjanje vsebin na različnih platformah. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete tukaj.

Nevron Company zaposli asistenta v marketingu (m/ž). Delo bo imelo poudarek na pisanju najrazličnejših besedil. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

A1 Slovenija v svoje vrste vabi strokovnjaka za tržno komuniciranje (m/ž), ki bo med drugim skrbel za pripravo in izvajanje komunikacijskih strategij in orodij na področju tržnega komuniciranja. Prijave sprejemajo do 15. januarja 2020 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Startup Wolt išče asistenta vodje marketinga (m/ž), ki bo pomagal pri ustvarjanju komunikacijskih vsebin, segmentaciji uporabnikov in analizi učinkovitosti. Več informacij o delovnem mestu in prijavi najdete na družbenem omrežju LinkedIn.

Viberate nudi priložnost oblikovalcu UX (m/ž) in vodjo projektov (m/ž).

Europark išče asistenta v marketingu (m/ž), ki bo znotraj oddelka Marketing odgovorna za organizacijo in izvedbo marketinških aktivnosti v nakupovalnem središču Europark. Prijave zbirajo do 30. januarja 2020 na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.