• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Čeprav času primerno vlada praznično vzdušje, novih delovnih izzivov v marketingu ne manjka.

Družba Butan plin zaposli vodjo marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo marketinške strategije in načrta ter uvajanje novih prodajnih poti. Prijave zbirajo do 19. januarja 2020 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Novomeško podjetje Hemptouch, ki izdeluje in trži naravno konopljino kozmetiko in ekstrakte industrijske konoplje, išče sodelavca v marketingu (m/ž). Izbrani kandidat bo med drugim skrbel za pripravo marketinških strategij in komunikacijskih načrtov,

izvajanje marketinških aktivnosti in pisanje vsebin za različne medije. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Računalniške novice k sodelovanju vabijo strokovnega sodelavca (m/ž), ki bo skrbel za trženje oziroma prodajo oglasnega prostora ter drugih storitev, ki jih pripravljajo za stranke. Prijavo z opisom znanj in izkušenj ter referencami pošljite do 20. januarja 2020 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Gorenjska banka zaposli tržnega analitika (m/ž) v Sektorju marketinga in digitalizacije za analizo bančnega trga ter iskanje priložnosti za pospeševanje prodaje. Prijave pošljite do 8. januarja 2020 na elektronskem naslovu [email protected], več o prostem delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Družba Admiral Slovenija, ki v Sloveniji na devetih lokacijah ponuja storitve na področju igralništva, hotelirstva, gostinstva in zabave, nudi priložnost referentu v marketingu (m/ž). Izbrani kandidat bo med drugim skrbel za izvedbo oglaševalskih akcij, grafično oblikovanje in upravljanje družbenih omrežij. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.com.

Podjetje Growthcom išče dva nova sodelavca, in sicer vodjo projektov (m/ž) in strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Podrobnosti o obeh delovnih mestih in prijavi najdete na portalu Mojedelo.com