• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mediana nagrajena za svojo rešitev učinkovitejšega dela s podatki

Medianina rešitev za hitrejše in učinkovitejše delo s podatki se je na natečaju za najboljšo idejo (»TGI Best Idea Awards«), ki jo za najboljše ideje, povezane z rešitvami TGI, podeljuje raziskovalna družba Kantar, v konkurenci 70-ih držav uvrstila med najboljše tri.

Mediana Adria je nagrajeno rešitev razvila v okviru raziskav TGI (Target Group Index), ki jih opravljajo v sodelovanju s partnerjem Kantar Media, eno od največjih raziskovalnih hiš na svetu. Ta je lahko z minimalnimi naložbami primerna in učinkovita za vse TGI-jeve partnerje po svetu. Gre za pomoč pri analizi informacij na nov, hitrejši in preprostejši način. Omogoča tudi prihranek časa agencijam, ki že uporabljajo podatke, in sicer v povprečju več kot 20 delovnih dni letno.

»Uvrstitev med najboljše tri na svetu je za ekipo Mediane največje priznanje do zdaj. Prejeli smo ga za inovacijo, kar je enako pomembno kot biti v svetovnem vrhu. Naročniki bodo imeli koristi pri prihranku časa in – če bi našo rešitev implementirali v vseh sedemdesetih državah –  dolgoročno tudi v milijonih evrov,« je za MM povedala Janja Božič Marolt, predsednica Mediane.