• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V predzadnjem pregledu delovnih mest tedna v tem letu podjetja največ novih sodelavcev iščejo na področju digitalnega marketinga.

Digitalna agencija Httpool trenutno išče kar štiri nove sodelavce, to so frontend spletni razvijalec (m/ž), backend spletni razvijalec (m/ž),strokovnjak strojnega učenja (m/ž) in asistent projektov spletnega oglaševanja (m/ž).

Digitalna agencija iPROM išče tri upravljalce oglaševalskih akcij v digitalnih medijih (m/ž), ki bodo skrbeli za upravljanje poslovnih procesov na področju trgovanja z oglasnim prostorom v digitalnih medijih in internetu stvari prek platform iPROM AdServer in iPROM Cloud. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Viberate v svoje vrste vabi vodjo projektov (m/ž) in vodjo razvoja produktov (m/ž).

Gorenje zaposli vodjo tržnega področja (m/ž), ki bo med drugim skrbel za pripravo letnega in mesečnih načrtov prodaje malih gospodinjskih aparatov in opredelitev trenutnega in prihodnjega asortimana (glede na zahteve trga). Prijave zbirajo do 10. januarja 2020 preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

OMV išče vodjo oddelka za kartično prodajo (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju lokalne in mednarodne prodajne strategije. Prijave zbirajo do 12. januarja 2020, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Merkur zaposli dva sodelavca (m/ž) v oddelku spletne trgovine. Prvi bo odgovoren za področje spletnega oglaševanja in uporabniško izkušnjo, drugi pa za spletno prodajo. Podrobneje si lahko o razpisu preberete na portalu Mojedelo.com

Mediabus v svojo sredino vabi vodjo trženja oglasih površin (m/ž) za oblikovanje tržno prodajne strategije in samostojno izvajanje tržno prodajnih načrtov (v sodelovanju z oddelkom). Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Johnson & Johnson nudi priložnost direktorju poslovne enote (m/ž) za franšizo DePuy Synthes. Izbrani kandidat bo odgovoren za za nadzor, razvoj in vodenje prodajnih in tržnih strategij na določenem geografskem območju. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o zaposlitvi.