• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Sprejemamo prijave na 1. Akademijo UDO-SMM!

Zakaj UDO-SMM Akademija? Ker gre za prvi program, namenjen teoretičnemu in praktičnemu usposabljanju za enega od najbolj iskanih poklicev v marketingu. Pri MM-u že leta objavljamo razpise za prosta delovna mesta in upravljavec družbenih omrežij je eden od najpogostejših. Nate čakajo številna podjetja in agencije. Pohiti, število razpoložljivih mest je zaradi kakovosti dela omejeno!

Namen programa Upravljavec družbenih omrežij/Social media manager je celovito usposabljanje za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Ker je prvenstveno namenjen podjetjem, je zasnovan tako, da najprej umesti družbena omrežja v celovito marketinško-prodajno strategijo in splošno delovanje podjetja, nato pa poda temeljit vpogled v lastnosti delovanja vsake od večjih relevantnih platform družbenih omrežij, primernosti uporabe za različne poslovne cilje, razpoložljivo metriko in vsebinsko/upravljavske specifike. Slušatelji s tem pridobijo dovolj široke osnove in hkrati dovolj poglobljen pregled platform, da se lahko v naslednjem koraku lotijo spoznavanja možnih strategij, se naučijo oblikovanja ustreznih strategij za različne situacije ter principov uspešnega izvajanja posameznih strategij in vodenja profilov. Program se zaključi s sklopom, posvečenim ustvarjanju različnih vrst vsebin in sporočil, ter individualnimi konzultacijami.

Program bo potekal v 8-ih modulih, skupaj 40 ur. Predavali bodo najboljši teoretiki in praktiki, ki se družbenim omrežjem posvečajo že leta, kot so Manca Korelc, Maša Butara, Tamara Langus, Zoran Leban Trojar, Nejc Slovnik in drugi.

UDO akademija bo potekala v Ljubljani. V sklopu 40-urnega izobraževanja bodo svoje znanje na udeležence prenašali strokovnjaki s področja marketinga, vseh družbenih medijev, fotografije in video vsebin. Dotaknili se bomo tako teorije kot tudi praktičnega dela, predavanja pa bodo, s pričetkom 4. marca 2020, potekala v popoldanskih urah. 

UDO akademija ima certifikat DIMAQ.

Fizične osebe

Cena programa UDO/SMM 

HITRA PRIJAVA: 890 evrov + DDV (možnost plačila na 3 obroke)

REDNA PRIJAVA: 1190,00 + DDV (možnost plačila na 3 obroke)

Pravne osebe

HITRA PRIJAVA: 990,00 evrov + DDV

REDNA PRIJAVA: 1390,00 evrov + DDV

Več informacij o programu in predavateljih na spletni strani udo-smm.si.