• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Televizor kot umetnina na steni

Samsung je sinoči novinarjem premierno predstavil svoj novi televizor Frame TV, ki je, ko je izklopljen, pravo umetniško delo. Po besedah njegovih zastopnikov ga odlikujejo »neverjetna oblika, edinstvena tehnologija in prefinjena umetniška drža«. V Sloveniji je na voljo ekskluzivno v prodajalnah Harvey Norman.

Frame TV se ponaša s QLED-kakovostjo slike visoke ločljivosti in HDR 10+ tehnologijo, ki je »tako napredna, da prizori preprosto oživijo, in videli boste vse, kar si je zamislil režiser«, pravijo pri Samsungu. Televizor ima poleg estetske vrednosti med drugim tudi vgrajeno funkcijo AirPlay2, ki omogoča pretakanje ali ogled vsebin z Applovih naprav na velikem zaslonu.

»Samsung letos obeležuje 50 let in v tem času smo z vsakim izdelkom premaknili mejo nemogočega. Kljub dejstvu, da se želje in potrebe potrošnikov spreminjajo zelo hitro, smo vsakokrat uspeli razveseliti naše uporabnike in jim z edinstvenimi izdelki zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo. Z gotovostjo in velikim zadovoljstvom lahko rečem, da so televizorji, ki jih odlikuje QLED-tehnologija, nedvomno med desetimi Samsungovimi izdelki, ki so obogatili vsakdan naših uporabnikov. In med njimi je tudi Frame TV,« je na novinarski predstavitvi nove Samsungove pridobitve povedal Matthew Jinkyu Jeon, predsednik Samsung Electronics Adriatic.

Kot je povedala Melissa Wilson, direktorica podjetja Harvey Norman v Sloveniji, s Samsungom sodelujejo že vrsto let tako v Sloveniji kot globalno. »Ker hočemo kupcem v vsakem trenutku ponuditi nekaj boljšega in drugačnega, vedno iščemo izdelke, ki omogočajo povsem novo nakupovalno izkušnjo. Idejni koncept 'supertrgovine' smo namreč prvič predstavili leta 2017 prav v Ljubljani, v letu 2019 pa smo ga le še nadgradili,« je zatrdila v posodobljeni poslovalnici Harvey Normana v Ljubljani.

Med najočitnejšimi posebnostmi Frame TV je zagotovo njegov okvir, zaradi katerega televizor deluje kot slika na steni. Uporabnik si nanj lahko prenese umetniške slike po svoji izbiri in si tako še polepša svoj bivalni prostor.