• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Preverite nove priložnosti za delo v (digitalnem) marketingu. Če si želite vodstvenih položajev v marketingu, pa se bo našlo tudi kaj za vas.

V agenciji AV studio iščejo izkušenega vodjo projektov (m/ž) z »veliko željo po velikih projektih in velikim srcem«. Ključne naloge, ki jih bo opravljal izbrani kandidat, bodo upravljanje širokega portfelja domačih in mednarodnih naročnikov, prednostno na področju digitalnih projektov, izdelave spletnih strani, spletne analitike, avtomatizacije marketinga in spletnih kampanj. Prijave pričakujejo do 20. decembra 2019. Življenjepis in motivacijsko pismo lahko pošljete na [email protected].

Morela okulisti in optika iščejo vodjo digitalnih rešitev (m/ž).  V svoje vrste vabijo proaktivno osebo, ki bo v celoti odgovorna za razvoj spletne platforme in mobilne aplikacije, ki bo v skladu s strategijo podjetja postala ključna konkurenčna prednost pri pridobivanju novih strank in ohranitvi odnosov z obstoječimi. Kandidate vabijo, da pošljejo prijavo z življenjepisom in spremnim pismom na [email protected] s pripisom »prijava na delovno mesto – vodja digitalnih rešitev« ali preko portala Optius. Čas imate do 15. januarja 2020.

Vsisi, zastopnik kanadskega podjetja WSI Corporate, ki deluje na področju spletnega marketinga in spletnih rešitev, išče tržnika in svetovalca za spletni marketing (m/ž). Svoj življenjepis in kratko pismo, zakaj ste primerni za razpisano delo, pošljite preko ponujene prijavne možnosti portala Optius, do 1. januarja 2020.

V družbi za strateško komuniciranje Propiar iščejo zagnanega asistenta, ki obožuje komuniciranje, zna (so)ustvarjati edinstvene zgodbe ter hrepeni po svežem znanju in delu z najboljšimi naročniki daleč naokoli. Če ga/jo uzrete v ogledalu, pošljite obvestilo na [email protected], sporočilu pa dodajte še svoj življenjepis. Iskalna akcija traja do 12. decembra 2019.

Ekipa marketinga Tuš išče kreativnega grafičnega oblikovalca za razvoj strateških marketinških idej in prodajnih konceptov (m/ž). Med drugim bo izbrani kandidat zgradil in nadgradil celostno grafično podobo, posodabljal obstoječe grafične materiale in oblikoval vse vrste tiskovin. Na delovno mesto se prijavite preko portala Mojedelo.com.

Fotona, globalna blagovna znamka na področju medicinskih laserjev, išče ambiciozne nove sodelavce s področja marketinga (m/ž). Prijavo na razpis in svoj življenjepis pošljite preko prijavne možnosti portala Optius do vključno 13. decembra 2019.

Podjetje HOFER išče sodelavca/ko v digitalnem marketingu za sodelovanje pri doseganju ciljev in strategije podjetja. Vaše delovne naloge bodo med drugim pomoč pri načrtovanju, organizacija, koordinacija in vodenje digitalnih projektov, koordinacija interne in eksterne ekipe, ki sodeluje pri določenem projektu, pomoč pri vzpostavitvi in izvajanje digitalne strategije, sledenje dogovorjeni viziji, strategiji in ciljem, priprava obračunov, poročil in predstavitev ter drugo. Prijavite se lahko do 15. decembra 2019 preko portala Mojedelo.com.

Podjetje Narayan iz Leskovca pri Krškem, ki se ukvarja s pakiranjem ekoloških živil, išče zainteresirane za delovno mesto vodja prodaje in marketinga (m/ž). Izbrani kandidat bo sodeloval pri pripravi načrta prodaje, pripravljal razpisno-ponudbeno dokumentacijo, vodil pogajanja s strateškimi kupci v mednarodnem poslovnem okolju, pripravljal pogodbe in izvajal druge strokovne naloge s področja marketinga. Vse, ki ste v opisu prepoznali novo karierno priložnost, vabijo, da pošljete svojo prijavo na elektronski naslov: [email protected].