• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Petkova rubrika znova prinaša nov nabor prostih delovnih mest s področja (digitalnega) marketinga, komuniciranja, vodenja projektov ter odnosov z javnostmi.

TAM-TAM objavlja prosto delovno mesto trženje in vodenje projektov. Gre za nadomeščanje, ki ga bo izbrani kandidat začel predvidoma v prvi polovici januarja in opravljal do 31. marca 2021 (z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas). Delovno mesto obsega trženje oglasnega prostora ter vodenje različnih projektov na zahtevo naročnika. Zaželeno je poznavanje področja zunanjega oglaševanja, izkušnje pri trženju storitev, razumevanje tržno prodajnega procesa, razvijanje novih idej, komunikativnost, samostojnost in samoiniciativnost. Prijave z življenjepisom in morebitna vprašanja za delo v ljubljanski pisarni pošljite na [email protected] do petka, 6. decembra 2019.

V Elanu iščejo specialista za digitalni marketing (m/ž), ki ima od tri do pet let delovnih izkušenj s podobnimi odgovornostmi na področju digitalnega marketinga, digitalnega oglaševanja in spletne analitike. Ponudbe kandidatov s priloženim življenjepisom pričakujejo do vključno 29. novembra 2019 na e-mail naslov: [email protected].

Britansko veleposlaništvo v Ljubljani išče samoiniciativnega, dobro organiziranega in ustvarjalnega tiskovnega predstavnika ter predstavnika za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo vodil njihove interakcije z mediji in program javne diplomacije veleposlaništva. Informacije o tem prostem delovnem mestu in prijave nanj (v angleškem jeziku), oddajte izključno preko povezave Urada za zunanje zadeve in zadeve Commonwealtha(FCO).

Rubikon GRAL, podjetje ki rešuje izzive svojih naročnikov na področju marketinga, v ekipo vabi strokovnjaka za spletni marketing (m/ž), ki bo prispeval k doseganju ciljev naročnikov ter partnerjev. Delo zajema vodenje in možnost razvijanja sodobnih strategij na digitalnih kanalih  kot so Google Ads, Facebook, Instagram in drugi. E-prijave z življenjepisom jim lahko posredujete preko e-sistema MojeDelo.com.

Če imate izkušnje na področju spletnega marketinga, vas podjetje HS Plus, ki deluje na področju spletne trgovine v štirinajstih evropskih državah, vabi, da se pridružite njihovi ekipi. Iščejo administratorja za Google Ads, življenjepise kandidatov pa pričakujejo preko ponujene prijavne možnosti portala Optius ali na elektronski naslov [email protected] Prijave sprejemajo do vključno srede, 28. novembra 2019.

Media Publikum, oglaševalska agencija za medijsko načrtovanje, optimizacijo in zakup oglasnega prostora išče sodelavca za delovno mesto medijski načrtovalec. Prijavite se lahko kandidati z najmanj tremi leti agencijskih izkušenj iz medijskega načrtovanja in strategij. Vaše prošnje pošljite do 15. decembra 2019 na: [email protected].

Če uživate v digitalnem svetu in ste ‘mojster’ spletne komunikacije, ste morda pravi za delovno mesto digitalnega specialista v podjetju Sanofarm. Vabljeni so pogumni kandidati (m/ž), ki so se pripravljeni predstaviti na čim bolj kreativen način. Do 8. decembra 2019 jim pišite na [email protected].