• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Opazili smo: naprava, na kateri napolnite telefon in se seznanite z novostmi

V enem od ljubljanskih gostinskih lokalov smo opazili dizajnerske naprave v retro videzu radijskega sprejemnika, na katerih lahko obiskovalci napolnijo baterije svojih pametnih naprav, hkrati pa se na njih prikazujejo video (oglasne) vsebine.

Za napravo ADM-Power stoji agencija za notranje oglaševanje 2 You Solutions. »ADM-Power razvijamo in izdelujemo sami in s tem našim strankam zagotovimo najboljši učinek interaktivnih oglaševalskih akcij. Je rezultat sprva spontanega sodelovanja razvojnika in podjetnika, ki sva že vse življenje povezana s podjetništvom in tako odlično razumeva oglaševalske potrebe naših strank in trga. Tako je nastala lastna tehnična rešitev in inovativni poslovni model z lastno mrežo ADM NET,« je za MM povedal direktor Mitja Pišot, ki pravi, da so že uspešno prodrli tudi na tuji trg.

»ADM-Power, ki je elegantnega videza in izdelan iz okolju prijaznih materialov, rešuje dve glavni težavi. Najprej problem praznih baterij mobilnih naprav na javnih ali zasebnih mestih, saj lahko uporabnik na njej lahko preprosto in brezplačno napolni svoj prazni telefon, pri tem pa uživa v prilagojenih in privlačnih medijskih vsebinah. Druga težava, ki jo rešujemo, je zaznava oglaševanega sporočila, ki temelji na interaktivnosti. Koristnost naprave v kombinaciji s prilagojenimi vsebinami ter posebnim videzom poveča zaznavo in izboljša uporabnikov odnos do prikazane vsebine,« navaja Pišot.

Po njegovih besedah je naprava povezana v oglaševalsko mrežo ADM NET, ki se nahaja na izbranih lokacijah. »Mreža se dnevno povečuje in omogoča prikaz sporočila blagovne znamke na mestih in na način, ki do zdaj ni bil mogoč, sporočila pa ahko prikažejo v poljubni kombinaciji lokacij in frekvenci prikazov, izdelajo prilagojene oglase in še marsikaj. Sistem je torej popolnoma prilagodljiv in se redno dopolnjuje in razvija,« še dodaja Pišot.