• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Med kandidati za nove sodelavce na področju marketinga in komuniciranja so v tem tednu najbolj zaželeni vodje projektov in strokovnjaki za produktni marketing.

Agencija 101 zaposli urednika družbenih omrežij (m/ž), ki »obožuje digitalni svet in spremlja novosti v njem«. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Oglaševalska agencija Zadrga nudi priložnost izkušenemu oblikovalca (m/ž), ki si želi delati za največje svetovne športne organizacije s poudarkom na razvoju celostnih podob in znamčenja dogodkov. Več o zaposlitvi in prijavi si lahko preberete tukaj.

Alpina išče strokovnega sodelavca za tržno komuniciranje (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri kreativni zasnovi tržnokomunikacijskih aktivnosti in upravljal celostno grafično podobo podjetja. Prijave pričakujejo le še danes na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Styria digital marketplaces zaposli mlajšega vodjo projektov v marketingu (m/ž) za blagovno znamko MojeDelo.com, ki bo v okviru blagovne znamke MojeDelo.com skrbel za izvedbo marketinških projektov, predvsem s področja podpore prodaji. Prijave pričakujejo do 24. novembra 2019, seveda preko portala Mojedelo.com.

Porsche Slovenija v svoje vrste vabi sodelavca za produktni menedžment in dispozicijo blagovne znamke Audi (m/ž). Izbrani kandidat bo odgovoren za komunikacijo s trgovsko mrežo v zvezi s produktnimi informacijami in dobavo. Prijavite se lahko do 30. novembra 2019 preko portala Mojedelo.com.

Tehnološko podjetje GenePlanet zaposli produktnega vodjo v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri celovitem marketinškem upravljanju produkta – od strategije, prodajnih kanalov, cene in raziskav strank do razvoja blagovne znamke in pozicioniranja, dogodkov in komuniciranja. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Skupina SIJ v svojo sredino vabi marketinškega strokovnjaka (m/ž), za načrtovanje celostnih marketinških akcij in skrb za podobo in razvoj blagovnih znamk skupine. Prijavite se lahko do 30. novembra na elektronskem naslovu [email protected]. Več o zaposlitvi si lahko preberete tukaj.