• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Medijski menedžer leta 2019 je Aleš Muhič

Aleš Muhič, direktor trženja v medijski hiši PRO PLUS, je letošnji dobitnik nagrade za pomemben prispevek k slovenski medijski in oglaševalski krajini. Nagrado bo prejel na slavnostni podelitvi konec prvega dne 21. konference medijskih trendov SEMPL, v četrtek, 28. novembra 2019.

»Vsi, ki sestavljamo medijski svet, se zavedamo, da je prav v zadnjih letih to poslovno okolje najbolj izpostavljeno spremembam. Biti pripravljen nanje, se prilagajati in poiskati prave priložnosti zahteva vsakodnevno predanost. To pa nikoli ni stvar posameznika, temveč celotne ekipe sodelavcev. V medijski hiši PRO PLUS smo z inovativnostjo, fleksibilnostjo, novimi vsebinskimi formati, poslovnimi in oglaševalskimi pristopi vselej stopali po stopnicah višje,« je povedal Muhič.

Muhič, ki je vso poklicno kariero posvetil medijem, danes velja za enega izmed največjih poznavalcev televizijskega in multimedijskega trga. Je član upravnega odbora EGTA – European Group of Television Advertising, aktivno sodeluje pri soustvarjanju sodobnih smernic na televizijskem področju in področju digitalne komunikacije na domačem parketu ter v različnih odborih znotraj matične skupine CME. Med projekte, ki so v zadnjem času postavili mejnike, Muhič šteje športne dogodke, evropsko prvenstvo v košarki leta 2017 in letošnje evropsko prvenstvo v odbojki. Pri obeh projektih je uspešno začrtal strategijo s krovnima športnima zvezama in partnerji.