• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem novembrskem pregledu delovnih mest tedna nove sodelavce podjetja iščejo predvsem v marketinških oddelkih.

Agencija Mayer McCann išče tri nove sodelavce, in sicer umetniškega direktorja (m/ž), vodjo projektov (m/ž) in pomočnika vodje projektov (m/ž). Če ste domači v agencijskem okolju, imate dober okus za dizajn in trende ali ste spretni pri vodenju projektov, preverite pogoje zaposlitve na njihovi spletni strani.

Vitapur išče tekstopisca (m/ž), ki bo skrbel za pripravo kreativnih in prodajnih vsebin ter sodeloval pri vsebinskem razvoju blagovnih znamk in vsebinski izvedbi marketinških strategij podjetja. Prijave zbirajo do 18. novembra 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Gorenjska banka zaposli marketinškega strokovnjaka (m/ž) v sektorju marketinga in digitalizacije. Izbrani kandidat bo skrbel za načrtovanje, izvedbo in analizo marketinških projektov. Prijave zbirajo do 24. novembra 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.si.

Skupina Renault v RCI Bank nudi priložnost produktnemu vodji (m/ž), ki bo odgovoren za analizo trga finančnih aktivnosti in izdelavo predloga cenovne politike za posamezne finančne produkte. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com.

Big Bang Slovenija v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž), ki bo na podlagi podatkov iz analitike pripravljal vsebinske objave za spletno stran in družbena omrežja. Prijavite se lahko do 17. novembra 2019 preko spletne strani, kjer je tudi več informacij o zaposlitvi.

Iskra nudi priložnost strokovnjaku za digitalni marketing (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju digitalnega poslovanja in uvajanju novih poslovnih modelov. Prijavite se lahko do 15. novembra 2019 preko portala Mojedelo.com.

Mimovrste v svojo sredino vabi sodelavca v marketingu (m/ž). Delo bo med drugim obsegalo načrtovanje marketinških aktivnosti za dobavitelje. Vaše prijave pričakujejo do 10. novembra 2019 na elektronskem naslovu [email protected].

Bitstamp išče upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo odgovoren za pojavnost borze kriptovalut na platformah Twitter, Reddit, Facebook, LinkedIn in YouTube. Več o prijavi in delovnem mestu najdete na LinkedInu.