• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna nove sodelavce v marketinških oddelkih iščejo predvsem velika podjetja.

MPG išče tekstopisca in organizatorja dogodkov (m/ž), ki bo skrbel za celotno področje komuniciranja, hkrati pa priskočil na pomoč pri organizaciji in koordinaciji dogodkov. Prijave zbirajo do 31. oktobra 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Atlantic Grupa v svojo poslovno enoto namazov vabi digitalnega strokovnjaka (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju digitalne in vsebinske strategije blagovnih znamk. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Viberate zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) z večletnimi izkušnjami na področju digitalnega oglaševanja (programatično, prikazno oglaševanje in oglaševanje v iskalnikih). Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Petrol išče sodelavce na področju mobilnosti (m/ž); med drugim zaposlijo vodjo tehničnega razvoja, vodjo projektov s področja mobilnosti in tržnika storitev e-mobilnosti.

Gorenje nudi priložnost vodji projekta (m/ž) na področju digitalnega marketinga z odličnim znanjem iz tekstopisja in urejanja vsebin za splet. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) išče svetovalca na področju komuniciranja (m/ž), ki bo pripravljal komunikacijske strategije, programe, projektne načrte in protokole. Prijavite se lahko do 29. oktobra 2019 preko portala Mojedelo, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Gorenjska banka v svoje vrste vabi tržnega analitika (m/ž) v sektorju marketinga in digitalizacije. Izbrani kandidat bo med drugim skrbel za analizo in segmentacijo strank ter razvoj napovednih modelov za pospeševanje prodaje. Prijave zbirajo do 10. novembra 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.com.

Merkur zaposli strokovnega sodelavca (m/ž) v marketingu, predvsem za upravljanje promocijskih akcij in testiranje akcij na blagajnah. Prijavite se lahko do 31. oktobra 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Logistično podjetje DHL nudi priložnost strokovnjaku za marketing (m/ž), ki bo sodeloval pri lokalizaciji globalne marketinške strategije preko različnih komunikacijskih kanalov. Prijavite se lahko do 31. oktobra 2019 na elektronskem naslovu [email protected]