• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mali junaki z božičnim albumom in novo spletno stranjo

Mali junaki oziroma Hooray Studios, mednarodno uspešno slovensko podjetje, ki ustvarja personalizirane knjige, ne počiva. Pravijo, da pri njih trenutno nastaja več kot trideset novih in unikatnih projektov; eden od njih je tudi album božično obarvanih pesmi.

»Čeprav v podjetju ustvarjamo personalizirane knjige, ki naj bi bile v prvi vrsti namenjene otrokom, je znano, da je ena od naših posebnosti, da znamo s svojimi vsebinami pritegniti čustva staršev in jih ganiti do solz. Tudi pesmi z našega božičnega albuma so primerne tako za otroke kot tudi za odrasle. So vesele, praznično obarvane in imajo hitro nalezljivo melodijo,« pravijo pri Malih junakih, kjer so pri ustvarjanju združili mednarodno zasedbo ustvarjalcev. Besedilo za pesmi je spisal Adam Wallace, priljubljeni avstralski pisatelj, ki tudi sicer piše knjige zanje. Glasbo je prispeval izkušeni producent Tomaž Trop, avtor številnih uspešnic skupine Tabu, pesmi pa je odpela Urška Majdič – UMA.

Album je na voljo brezplačno na njihovih spletnih mestih po svetu, pri nas na https://malijunaki.si/zgodbe/bozicni-album/. Dostopen bo tudi preko digitalnih ponudnikov glasbe oz. pretočnih vsebin, kot so YouTube Music, Pandora, Deezer, Tidal, TikTok (beta), Spotify in Apple music.

Imajo tudi novo korporativno spletno stran

K še večji mednarodni prepoznavnosti in osvajanju novih trgov bo po novem pripomogla tudi nova korporativna spletna stran Hooray Studios, ki so jo zasnovali v agenciji Madwise. »Mali junaki smo trenutno prisotni že na sedmih trgih po svetu, na vsakem pod drugačnim imenom, s spletno stranjo in knjigami v lokalnem jeziku. Na teh spletnih mestih so v ospredju naši izdelki, želeli pa smo si predstaviti tudi naše podjetje, kjer se čarovnija ustvarjanja personaliziranih knjig pravzaprav zgodi. Zato smo se odločili za izdelavo krovne korporativne spletne strani našega podjetja,« je pojasnil Mic Melanšek, soustanovitelj in kreativni direktor podjetja Hooray Studios, ki je bilo letos okronano za slovenski start-up leta.

Spletna stran omogoča pogled v zakulisje podjetja, od tega, kako nastajajo personalizirane knjige, do novic in statistik ter nenazadnje do ekipe in poslovnih partnerjev, ki jih ustvarja. »Pravi izziv je predstavljala preslikava unikatne energije na splet. V ospredje smo postavili igrivost in barvitost, obenem pa zagotovili vtis zanesljivega in hitro rastočega podjetja. Ekipa je z junaki, ki oživijo v personaliziranih otroških knjigah, doslej osrečila že skoraj milijon otrok in njihovih staršev v sedmih državah. Tudi to smo prelili na splet,« o tem, kaj vse so upoštevali pri prenovi spletne strani, pravi direktor agencije Madwise Sašo Palčič.

Ekipi podjetja Hooray Studios in agencije Madwise sta projekt proslavili s torto. (Foto: Tomaž Kos)