• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Delodajalci v tem tednu med drugim nudijo nove izzive in priložnosti vodji blagovnih znamk, svetovalcu za upravljanje komunikacij, tekstopiscem ter sodelavcu v marketingu in trženju.

Mariborska agencija za odnose z javnostmi SPEM Komunikacije širi svoje vrste. »Če poznate procese in vsebine, ki stojijo za besedami kot so 'engagement', 'boost', 'hashtag', 'target group', 'persona' in 'lead'ter poznate pomen kratic KPI in CPL, potem veste tudi to, da je govora o družbenih medijih. Na SPEM Komunikacijah o njih ne le govorimo, temveč v njih predstavljamo vsebine, ki jih povezujejm v zgodbe. Če jih želite pisati z njimi, se oglasite na [email protected] vabijo potencialne kandidate.

Celjsko podjetje Ekosistem plus išče sodelavca za marketing in trženje (m/ž). Vaše delovne naloge bodo zajemale spremljanje trga in procesa prodaje, pripravo poročil, vzdrževanje dobrih poslovnih odnosov, svetovanje, trženje izdelka, izvajanje prodajnih in promocijskih aktivnosti, sodelovanje pri izdelavi načrtov in njihovo doseganje, terensko delo ter obisk strank. Kratek življenjepis pošljite preko ponujene prijavne možnosti portala ali na [email protected] do 28. oktobra 2019.

Trgovsko podjetje Acron, ki zastopa blagovni znamki Bags&More in Office&More, išče vodjo blagovnih znamk (m/ž). Želijo si kandidatov, ki so odlični strategi, analitiki, vodje, kreativci, komunikatorji in prodajniki. Pričakujejo visoko razvito pisno in ustno komuniciranje v slovenskem in angleškem jeziku. Kandidati naj pošljejo natančno predstavitev svojih delovnih izkušenj in življenjepis preko e-sistema portala Moje delo do 15. novembra 2019.

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) v svoje vrste vabi izkušenega svetovalca za upravljanje komunikacij (m/ž). Njegove naloge bodo med drugim zajemale pripravo komunikacijske strategije, programov in projektnih načrtov, izdelavo komunikacijskih protokolov, komuniciranje z zunanjimi in notranjimi javnostmi ter svetovanje vodstvu na področju komuniciranja. Ponudbe z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku pričakujejo do 29. oktobra 2019 izključno preko portala mojedelo.com.

Digitalna platforma Eurosender išče ustvarjalce vsebine oziroma tekstopisce, ki bodo ustvarjali v angleškem (materni jezik), nemškem, nizozemskem ali poljskem jeziku. Njihovi izzivi bodo predvsem pisanje spletno optimiziranih zanimivih vsebin, priprava vsebin za spletno stran, blog podjetja, študije primerov in e-knjige, iskanje ključnih besed v lokalnem jeziku, priprava tem, ki povečujejo promet na spletni strani, preverjanje vsebin konkurenčnih podjetji ter odločanje o relevantnih vsebinah za lokalno tržišče. Prijavo kandidatov z življenjepisom v angleškem jeziku pričakujejo do 15. novembra 2019 na e-naslovu [email protected].

Podjetje Telemach išče predstavnika za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za komuniciranje in pomagal ustvarjati nove zgodbe tega mobilnega operaterja in ponudnika fiksnih storitev. Ponudbe kandidatov z življenjepisom pričakujejo do 25. oktobra 2019 preko portala Moje Delo.