• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo nove sodelavce predvsem v marketinških oddelkih.

Ekipi EQUA in Goat Story na področju marketinga iščeta tri nove sodelavce. K sodelovanju vabijo sodelavca za razvojno produktno oblikovanje (m/ž), ki ima željo po razvijanju in oblikovanju novih izdelkov. Prijavite se na elektronskem naslovu [email protected]. Iščejo tudi analitika/oglaševalca (m/ž), ljubitelja številk. Svojo predstavitev in življenjepis pošljite na elektronski naslov [email protected]. Priložnost nudijo še asistentu (m/ž), ki bo gradil podobo blagovne znamke na nemško govorečih trgih inustvarjal trgu prilagojene marketinške vsebine. Pogoj: odlično pisno in ustno znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected]. Več o omenjenih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

United Group v svojo sredino vabi strokovnjaka za optimizacijo v iskalnikih (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo in implementacijo celovite strategije SEO. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com.

Meso Kamnik zaposli vodjo marketinga (m/ž), ki bo skrbel za pripravo marketinškega načrta, razvoj blagovnih znamk in vodenje razvojnega procesa. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu MojeDelo.com.

Phillips išče marketinškega strokovnjaka (m/ž), ki bo deloval kot podpora pri razvoju strategije izdelkov in procesov načrtovanja ter za postavitev objektivnih ciljev. Več informacij o delovnem mestu in prijavi najdete na povezavi.

Računalniške novice k sodelovanju vabijo strokovnega sodelavca (m/ž), ki bo skrbel za trženje oziroma prodajo oglasnega prostora ter drugih storitev, ki jih pripravljajo za stranke. Prijavite se lahko do 23. oktobra 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu MojeDelo.com.

Gorenje zaposli vodjo projekta (m/ž) za podporo v oddelku digitalnega marketinga. Kandidat bo med drugim sodeloval pri načrtovanju in testiranju komponent za novi sistem upravljanja z vsebinami, pripravi uredniških zahtev in uvajanju standarda za uredniško delo na novi digitalni platformi. Prijavite se lahko do 25. oktobra 2019 preko spletnega obrazca.

Spar Slovenija v svoje vrste vabi samostojnega strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo med drugim skrbel za načrtovanje in izvajanje programov tržnih promocij ter njihovo koordinacijo v podjetju.