• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Spet je tu petek in nova ponudba prostih delovnih mest s področij (digitalnega) marketinga, tržnega komuniciranja in grafičnega oblikovanja.

Spar Slovenija išče samostojnega strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž) za delo na upravi družbe v Ljubljani. Med njegovimi nalogami bodo načrtovanje, koordinacija in izvedba marketinških aktivnosti, organizacija različnih akcij in sodelovanje pri njih, pospeševanje prodaje in nagradnih iger ter načrtovanje in izvajanje programov tržnih promocij in njihova koordinacija v podjetju. Prijave s kratkim življenjepisom, opisom znanj in izkušenj ter ustrezna dokazila pričakujejo do 18. oktobra 2019 na: [email protected].

Podjetje Big Bang zaposli asistenta v oddelku marketinga (m/ž), ki bo skrbel za produktni marketing izdelkov dobaviteljev, med drugim tudi za pripravo oglaševalskih akcij in spremljanje njihovih rezultatov. Več informacij je na spletni strani, kjer zbirajo tudi prijave.

Protim Ržišnik Perc, neodvisno svetovalno projektantsko podjetje arhitektov in inženirjev, v svojo ekipo vabi sodelavca za delo v marketingu (m/ž), ki bo poznavanje področja njihove dejavnosti združeval z oblikovanjem grafičnih in besedilnih vsebin ter angažirano in samostojno izvajal širok spekter trženjskih aktivnosti. Prijave zbirajo do 31. oktobra 2019 preko spletnega obrazca. Iščejo tudi študenta (m/ž) za pomoč v marketinškem oddelku. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, najpozneje do 1. novembra 2019.

Podjetje Trimo Trebnje, ki razvija izvirne rešitve za gradbene ovoje (fasade in strehe), išče koordinatorja marketinga (m/ž), ki mu nudijo zaposlitev na področju digitalnega marketinga ali grafičnega oblikovanja. Življenjepis v angleškem jeziku pošljite na elektronski naslov [email protected].