• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Če menite, da je jesen pravi čas za novo službo, preletite spodnje oglase. Morda se med njimi skriva tudi vaše sanjsko delovno mesto s področja (digitalnega) marketinga, tržnega komuniciranja in oblikovanja.

Agencija za digitalno komuniciranje Internavti vabi v svojo ekipo izkušeno vodjo oziroma direktorja komunikacijskih projektov (m/ž). Če imate vsaj šest let izkušenj z delom v komunikacijski agenciji ali tržnokomunikacijskih oz. marketinških oddelkih podjetij, izobrazbo ustrezne smeri, reference s področja tržnih komunikacij in vodenja kompleksnejših komunikacijskih projektov, sposobnost timskega dela in vodenja večje projektne ekipe ter razumevanje razvoja in trendov v tržnih komunikacijah, se do 20. oktobra 2019 javite na e-poštni naslov: [email protected].

IKONO clothing design & production, mednarodna ekipa strokovnjakov na področju tekstilnega oblikovanja ter razvoja športnih in lifestyle kolekcij, v svojo kreativno ekipo vabi pet strokovnjakov oziroma strokovnjakinj z različnih področij. Iščejo grafičnega oblikovalca oz. umetniškega direktorja (z izkušnjami in referencami na področju kreativnih zasnov in grafičnega oblikovanja), modnega oblikovalca/tehnologa (ki bo samostojno skrbel za zasnovo novih modnih kolekcij in sodeloval pri njihovi produkciji v tujini), industrijskega oblikovalca (z izkušnjami pri oblikovanju in razvoju kolekcij oblačil, obutve in dodatkov), vodjo projektov (ki bo skrbel za koordinacijo in vodenje projektov za mednarodne naročnike; pogoj je znanje tujih jezikov) in strokovnjaka za digitalni marketing (za vodenje in izvedbo digitalnih projektov za uveljavljene modne blagovne znamke). Prijave z referencami pošljite na [email protected].

Big bang v svojo »modro« ekipo vabi strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri pripravljanju in izvajanju marketinške strategije, pri pripravljanju, spremljanju in urejanju digitalnih trendov ter sodeloval pri pripravi gradiv in besedil za tržno komuniciranje. Prijave z življenjepisom sprejemajo samo še do nedelje, 29. septembra 2019, preko spletne povezave.

Celjsko podjetje Mediaskreativ išče komunikologa (m/ž), ki uživa v kreativni in dinamični atmosferi ter mu klasični in digitalni marketing predstavljata izziv. Od kandidatov pričakujejo dobre komunikacijske sposobnosti, kreativno zasnovo in pripravo besedil za različne objave, znanje upravljanja družbenih omrežij, učinkovito nadziranje in uspešno izvedbo projektov, profesionalnost in iznajdljivost, samostojnost in še kaj. Prijavo, življenjepis in predstavitev izkušenj pričakujejo do 21. okrobra 2019 na elektronskem naslovu [email protected] ali [email protected].

Inštitut za poslovno-izobraževalne rešitve za svoje partnersko podjetje, Gorenjsko banko, išče novega sodelavca na področju digitalnega marketinga. Kot mlajši specialist za digitalni marketing (m/ž) boste pripravljali in izvajali strategije digitalnega oglaševanja skladno z marketinškimi strategijami produktov. Prijave na delovno mesto sprejemajo preko spletnega obrazca.

Sensilab išče spletnega urednika za nemški trg (m/ž), ki bo med drugim pripravljal spletna besedila, upravljal spletno trgovino in družbena omrežja, pripravljal članke, e-knjige in druga gradiva ter spremljal trende na področju prehrane, nutricistike in prehranskih dopolnil. Prijave sprejemajo preko portala mojedelo.com.

V podjetju EY Slovenija, ki deluje na področju storitev revizije, davkov, transakcijskih storitev in poslovnega svetovanja, iščejo asistenta v marketingu (m/ž), ki bo pomagal podpirati pomembne vidike oz. funkcije za omogočanje poslovanja EY Slovenija. Prijave zbirajo izključno preko spletnega obrazca do 3. oktobra 2019. Prijava naj vsebuje Europass CV v slovenščini in angleščini ter motivacijsko pismo (prav tako v obeh jezikih).

V agenciji Grey Ljubljana iščejo asistenta vodje projektov (m/ž), delo pa je primerno za študenta zaključnega letnika študija ali absolventa. Če znate krmariti med različnimi nalogami in se z veseljem spopadate z izzivi, tuji pa vam niso niti odgovornost, delovna vnema in pozitivna miselna naravnanost, pošljite svoj življenjepis do 3. oktobra 2019 na e-naslov [email protected].