• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V zadnjem poletnem pregledu delovnih mest tedna ne manjka novih izzivov v marketingu in oglaševanju.

Oglaševalska agencija Imago Bold išče oblikovalca (m/ž) z vsaj letom dni izkušenj z delom v marketingu ali oglaševanju in naprednim znanjem programov Adobe Illustrator in Photoshop. Prijave z življenjepisom in portfeljem sprejemajo do 25. septembra 2019 na elektronskem naslovu [email protected]. Dodatne informacije na 031/225-386.

Digitalna agencija ENKI v svoje vrste vabi progamerja spletnih aplikacij (m/ž) z znanjem programskih jezikov PHP, MySQL in JavaScript ter naprednim poznavanjem HTML in CSS kot tudi poznavanjem sistema za nadzor različic Git. Več o zaposlitvi in prijavi si lahko preberete tukaj.

Oglaševalska agencija Futura DDB nudi priložnost strokovnjaku za vsebine in družbene medije (m/ž), ki bo pripravljal in izvajal strategije vsebinskega marketinga, upravljal profile družbenih medijev in ustvarjal vsebine za družbene medije različnih naročnikov. Prijave pošljite do 25. septembra na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

BehavourExchange Slovenija nudi priložnost strokovnjaku za digitalne medije in digitalni marketing (m/ž) za nadzor nad spletno platformo vsebinskega marketinga (urednikovanje in poročanje o uspešnosti) in komunikacijo z mediji. Prijavite se lahko do 5. oktobra 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

A1 Slovenija nudi priložnost študentu (m/ž) za študentsko delo v oddelku Marketinga (področje e-Commerce). Delo obsega pripravo in koordinacijo vnosa, urejanje in priredbo vsebin za spletna mesta A1 Slovenija, samostojni vnos v orodje za urejanje vsebin in administrativno pomoč v oddelku. Prijavite se lahko do 27. septembra 2019 preko spletnega obrazca.

Pekarna Pečjak v svojo sredino vabi strokovnjaka za marketing (m/ž) za izvajanje marketinške strategije, odnosov z javnostmi in mediji ter pripravo oglasov. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Krka išče vodjo blagovnih znamk (m/ž) za izdelke brez recepta v marketingu. Kandidat bo skrbel za pripravo strategije blagovne znamke in tržnokomunikacijskih akcij ter vodenje zunanjih agencij za pripravo komunikacijskih akcij in dizajna embalaže izdelkov. Prijave sprejemajo do 30. septembra 2019 preko spletnega obrazca.