• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Nova ambasadorka znamke Peter Kozina je Nika Ambrožič Urbas

Poleg nove kolekcije blagovne znamke obutve Peter Kozina je Alpina na posebnem dogodku v svojih prostorih v Žireh predstavila tudi novo ambasadorko. Obraz kolekcije ženske obutve Peter Kozina je postala modna oblikovalka Nika Ambrožič Urbas.

Foto: Aleksandar Domitrica

Nova kolekcija ...

Z modnim dogodkom so v Alpini napovedali ohranjanje čevljarske dediščine in novo prihodnost blagovne znamke Peter Kozina. Kolekcija je že na voljo v izbranih prodajalnah Alpina in v spletni prodajalni. »S ciljem, da kolekcijo čim bolj približamo ciljnim uporabnicam, je obutev tudi na policah prodajaln Emporium in ljubljanske Name,« je prodajne načrte razkrila Helena Walland, Alpinina direktorica maloprodaje za Slovenijo. »Verjamemo, da so slovenske blagovne znamke lahko kreativne v modi in da so kreacije izkušenih domačih čevljarjev sinonim za kakovost, ki je na trgu iskana in cenjena,« dodajajo v Alpini.

... in nova ambasadorka

Pomembno vlogo pri promociji blagovne znamke Peter Kozina so zaupali priznani modni poznavalki in oblikovalki Niki Ambrožič Urbas, ki je obraz jesensko-zimske kolekcije ženske obutve Peter Kozina. Kot pravijo v Alpini, se sodelovanje ni zgodilo naključno. »Nika Ambrožič Urbas v celoti pooseblja blagovno znamko, zato smo jo izbrali za obraz kolekcije Peter Kozina,« pojasnjujejo v Alpini. V sodelovanju z njo že snujejo nove modele modne obutve za naslednjo pomlad.