• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna si delodajalci želijo predvsem novih sodelavcev v digitalnih oddelkih.

Futura DDB išče izkušenega digitalnega oblikovalca (m/ž) s poudarkom na oblikovanju uporabniškega vmesnika (UI). Če vam ob programih, kot so Sketch, Ps, Id, Ai, Axure RP, Zeplin, poskoči srce, se prijavite na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

V ekipo MojeDelo.com vabijo grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo z oblikovanjem spletnih zaposlitvenih oglasov pomagal soustvarjati podobo največjega zaposlitvenega portala v Sloveniji. Prijavite se seveda preko portala Mojedelo.com.

Spletni trgovec Mimovrste nudi priložnost digitalnemu strategu (m/ž )in digitalnemu začetniku (m/ž)oziroma »brihtni glavi, ki si želi novega znanja«.

Telekom Slovenijezaposli vodjo razvoja prodajnih kanalov (m/ž) za pripravo in izvedbo strategij za inoviranje prodajne mreže Telekoma Slovenije. Prijave pošljite do 20. septembra 2019 preko spletnega obrazca.

Družba Ziggi išče vodjo marketinga (m/ž), vodjo projektov (m/ž)in urednika družbenih omrežij (m/ž).

Lesnina XXXL v svoje vrste vabi asistenta v digitalnem marketingu (m/ž) za načrtovanje in razvoj spletnih strani ter upravljanje z vsebinami v SAP Hybris. Prijave sprejemajo le še danes preko portala Mojedelo.com.

Outfit7 zaposli vodjo produktnega marketinga (m/ž), ki bo sodeloval pri pripravi marketinške strategije, skrbel za produkte s poudarkom osredotočenostjo na uporabnika in pomagal pri koordinaciji ekipe za upravljanje družbenih omrežij. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Petrol v svojo sredino vabi sodelavca na področju agilnosti, inovativnosti in razvoja (m/ž) za vzpostavljanje in razvoj motivacijskih tehnik ter vzpostavitev spremljanja razvojnih in inovativnih rešitev na ravni skupine Petrol. Prijavite se lahko do 20. septembra 2019 preko spletne strani.