• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Apple predstavil letošnje novosti

Pri Applu tokrat najbolj stavijo na telefon iPhone 11 in uro Apple Watch, serije 5.

V oglasu za novi iPhone 11 pravijo, da lahko ta telefon preživi prav vse, kar se vam zgodi med dnevom. Zaradi tršega ohišja in debelejšega stekla na zaslonu je bolj odporen na udarce, do določene stopnje pa je tudi vodoodporen. Ima tudi dve kameri, s katerima lahko uporabnik posname boljše fotografije in posnetke v višji kakovosti, hitrejši oziroma zmogljivejši čip in baterijo, ki zdrži ves dan. Poleg oglasa za iPhone 11, ki je namenjen širšim uporabnikom, so posneli tudi oglas za iPhone 11 Pro, ki pa se v večji meria posveča tehničnim podrobnostim.

V oglasu za uro Apple Watch serije 5 podobno kot v oglasu za telefon naštevajo vse funkcije, ki jih ura omogoča. Poleg tega, da nam kaže čas, je ura hkrati naša budilka, z njo lahko telefoniramo in pošiljamo sporočila, prižigamo luči, odpiramo vrata, poslušamo glasbo, merimo srčni utrip in še marsikaj.

Da nam lahko ura olajša (ali celo reši) življenje, pojasnjujejo v ločenem oglasu, v katerem uporabniki delijo svoje pozitivne izkušnje z njo. Nekomu je ura rešila življenje, saj je, ko se je zgrudil po teku, samodejno poklicala rešilca, nato pa še njegovo ženo. Neko nosečnico je opozorila, da njeno srce bije prehitro – ko se je odpravila v bolnišnico, so ji zaradi zapletov morali opraviti nujen carski rez in rodila je zdravo deklico. Gluhi moški pa je hvaležen za to, da ga ura opozori, kadar se njegov sin zbudi in ga potrebuje. V oglasu so zbrali tudi resnična pisma in video posnetke, s katerimi so se ljudje želeli zahvaliti Applu za izdelke, ki so jim življenje spremenili na boljše.