• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Opazili smo – psi ali mačke?

Ob prihajajočem 4. oktobru oziroma svetovnem dnevu živali namerava Mars z blagovnima znamkama hrane za živali Whiskas in Pedigree razrešiti eno od večnih dilem.

Mars letos obeležuje svetovni dan živali z oglaševalsko akcijo »Pes ali mačka?«, s katero pomaga tudi izbranim slovenskim zavetiščem za zapuščene živali v Sloveniji. Namerava pa družba z blagovnima znamkama Pedigree® in Whiskas® razrešiti dilemo, ki jo lahko postavimo nad tiste, pred katere postavljamo naše sogovornike v rubriki Življenje z znaMMkami. To so na primer »Apple ali Samsung?«, »Netflix ali HBO?« in »Prosecco ali Rosé?«.

Sodelujete lahko z uporabo ključnikov #psisozakon ali #mackesozakon na družbenih omrežjih in glasovanjem na spletni strani www.pesalimačka.si, kjer najdete tudi več informacij v povezavi z donacijami. Akcija je nastala v sodelovanju z agencijo Juice Creative, za posamezne trge pa jo prilagajajo s pomočjo lokalnih agencij. Oglašujejo na družbenih omrežjih, na izbranih radijskih postajah, prodajnih mestih in seveda na spletnem mestuwww.pesalimacka.si, kjer so ves čas vidni tudi vmesni rezultati glasovanja.

p.s. V času pisanja prispevka premočno vodijo mačke. Rezultati ankete na našem profilu na Instagramu so nekoliko drugačni...