• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem septembrskem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo predvsem vodilne kadre v marketinških oddelkih.

Agencija Kofein išče izkušenega in uveljavljenega grafičnega oblikovalca/umetniškega direktorja (m/ž). Prijave s kratkim življenjepisom in referencami sprejemajo do 15. septembra 2019 na elektronskem naslovu [email protected].

Madwise v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalno oglaševanje in analitiko (m/ž) z izkušnjami s spletno analitiko in platformam,i kot so Google Analytics, Data Studio (poznavanje orodja Tag Manager je plus). Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca.

Hofer Slovenija išče vodjo oddelka v marketingu (m/ž), ki bo bdel nad izvajanjem marketinške strategije, kar vključuje tudi oglaševalske akcije in dogodke. Prijave sprejemajo do 29. septembra 2019 preko spletnega obrazca.

Novartis zaposli vodjo komuniciranja (m/ž), ki bo sodeloval pri pripravi komunikacijske strategije na državni ravni in na podlagi tega svetoval vodstvu podjetja. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Telekomunikacijska družba United Group v svojo sredino vabi vodjo digitalnega marketinga (m/ž) za načrtovanje, organizacijo in upravljanje digitalnih marketinških akcij na različnih platformah. Prijave sprejemajo preko portala Mojedelo.com.

Toyota Adria v svoje vrste vabi strokovnjaka za odnose z javnostmi in družbena omrežja (m/ž),ki bo skrbel za pojavnost blagovnih znamk Toyota in Lexus na vseh komunikacijskih kanalih. Prijave pričakujejo do 5. oktobra 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več informacij o delovnem mestu pa je objavljenih na portalu Mojedelo.com.

Gorenjska banka išče strokovnjaka za marketing (m/ž) v sektorju marketinga in digitalizacije. Kandidat bo med drugim odgovoren za nadgradnjo marketinških aktivnosti skladno s strategijo komuniciranja, osnovno pripravo grafičnih vsebin in izvedbo dogodkov. Prijave sprejemajo do 22. septembra 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa je na portalu Mojedelo.com.

Nevron Company iz Škofje Loke v svoje vrste vabi strokovnjaka za marketing (m/ž), ki bo skrbel za koordinacijo oddelka in razvoj marketinške strategije. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

»Fintech« Fydary v svoje vrste vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž) z znanjem korejskega jezika. Delo obsega tekstopisje, upravljanje več profilov na družbenih omrežjih in prevajanje sporočil za javnost. Več informacij o delovnem mestu in prijavi najdete tukaj.

V Comtradu iščejo študenta (m/ž), ki bo sooblikoval medorganizacijski trženjski nastop. Skrbel bo za postavljanje nove spletne strani, družbena omrežja,  pripravo predstavitev, organizacijo dogodkov ter nastope na sejmih in kongresih. Pogoj je dobro znanje angleščine, zaželeno je znanje nemščine. Prijave z življenjepisom in spremnim pismom pošljite na [email protected].