• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Big Bang po novem tudi z mobilno aplikacijo

Big Bang te dni v vse svoje trgovine uvaja mobilno aplikacijo Klub Big Bang, s katero želijo izboljšati uporabniško izkušnjo kupcev.

Foto: Žiga Intihar

Uporabniki oziroma člani kluba bodo deležni posebnih ponudb, nagradnih iger in drugih ugodnosti. Obenem se bodo lahko povezali s svojim uporabniškim računom v spletni trgovini www.bigbang.si.  »Klub Big Bang in aplikacijo bomo v naslednjih mesecih, ko bo zaživela tudi popolnoma nova spletna trgovina www.bigbang.si, nadgradili z novimi možnostmi, ki jih kupci doslej niso bili vajeni. Med temi je denimo tudi vključitev igrifikacije v samo jedro Kluba Big Bang in mobilne aplikacije,« je ob predstavitvi povedal Robert Sraka, izvršni direktor za IT in podporo poslovanju v Big Bangu.

Aplikacijo bodo sproti nadgrajevali

V Big Bangu so povedali še, da so še bolj kot s številom uporabnikov zadovoljni s pozitivnimi odzivi, tudi nad načinom, kako zaključijo včlanitev v Klub Big Bang na svojem telefonu. Med želenimi funkcionalnostmi in ugodnostmi so po njihovih ugotovitvah uporabniki izpostavili prav rešitve, ki »jih preučujejo tudi v Big Bang in jih bodo v naslednjih mesecih vključili v aplikacijo.«

»Včasih smo se trgovci borili za delež uporabnikove denarnice, danes pa se borimo za delež njegovega življenja. Denimo, če nekdo živi zdravo, je zanj pomembno, da mu lahko tudi tehnologija nadgradi in izboljša življenjski slog. Denarnice ljudje ne odpiramo brez razloga, temveč za svoj stil življenja. S tem v mislih smo zasnovali tudi Klub Big Bang, s katerim se želimo še bolj približati uporabnikovem življenjskem slogu,« je povedal Uroš Mesojedec, glavni izvršni direktor družbe Big Bang.