• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je največ priložnosti za vodje projektov.

AV studio išče vodjo digitalnih projektov (m/ž), ki bo sodeloval pri projektih izdelave spletnih strani, spletne analitike, marketinške avtomatizacije in spletnih kampanj. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Renderspace zaposli (senior) vodjo projektov (m/ž), tekstopisca (m/ž), direktorja projektov (m/ž), upravljavca vsebin (m/ž) in svetovalca za digitalni marketing (m/ž).

Če je vaš življenjski slog povezan s športom, modo in sodobno tehnologijo, vam v agenciji Sedna Marketing nudijo delovno mesto asistenta/vodje projektov (m/ž) za koordinacijo in vodenje projektov za slovenske in mednarodne naročnike. Obvezno je znanje angleškega jezika, izkušnje z delom v oglaševanju, občutek za oblikovne trende in estetiko. Obljubljajo delo v odlični ekipi. Prijave sprejemajo na [email protected]

Vitapur v svoje vrste vabi (junior) poslovnega analitika (m/ž) za urejanje podatkov za izdelavo zahtevnejših analiz in poročil v skladu s poslovnimi načrti družbe. Prijave sprejemajo do 9. septembra 2019, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Sensilab išče spletnega urednika (m/ž) za pripravo spletnih besedil in upravljanje s spletno trgovino ter družbenimi omrežji. Prijave sprejemajo do 19. septembra 2019 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Kovinoplastika Lož zaposli vodjo področja prodaje (m/ž) za samostojno izvajanje postopkov prodaje na tujem trgu. Prijavite se lahko do 27. avgusta 2019 preko portala Mojedelo.com.

Kobilarna Lipica nudi priložnost strokovnemu delavcu v marketingu (m/ž), ki bo skrbel za pripravo in izvedbo marketinške strategije in grafične podobe. Prijave pošljite do 28. avgusta 2019 na [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Krka v svojo sredino vabi vodjo projektov (m/ž) v službi vodenja projektov za nove izdelke (sektor za nove izdelke). Izbrani kandidat bo odgovoren za načrtovanje, vodenje in koordiniranje aktivnosti za izdelke. Prijavite se lahko do 15. septembra 2019 preko spletnega obrazca.