• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Kljub krajšemu delovnemu tednu novih izzivov v marketingu ne manjka.

Oglaševalska agencija Futura DDB v svoje vrste vabi (junior) strokovnjaka za digitalni marketing in analitiko (m/ž), ki se bo v prvi vrsti ukvarjal z Google Ads in Google Analytics, sodeloval pa bo tudi pri analizi uporabniške izkušnje. Prijave zbirajo do 28. avgusta 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

V agenciji Sedna marketing iščejo vodjo projektov (m/ž) z agencijskimi izkušnjami za vodenje projektov za slovenske in tuje naročnike na področju športnih znamk, tehnike in mode. Obvezni so znanje angleškega jezika, občutek za oblikovne trende in estetiko. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected].

Zavarovalnica Triglav zaposli strokovnega sodelavca (m/ž) v marketingu za sodelovanje pri razvoju novih in obstoječih storitev v okviru digitalnega centra Triglav Lab. Prijave sprejemajo do 23. avgusta 2019 preko spletnega obrazca.

Big Bang nudi priložnost tekstopiscu (m/ž), ki bo ustvarjal vsebine za spletno stran in družbena omrežja. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Helios zaposli asistenta v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju marketinških načrtov in strategij. Prijave sprejemajo do 25. avgusta 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Start-up Mali junaki išče dva nova sodelavca, in sicer grafičnega oblikovalca (m/ž)in snovalca kreativnih rešitev (m/ž). Pravzaprav iščejo več novih sodelavcev, druga prosta delovna mesta lahko preverite tukaj.

Orbico, ki je v Sloveniji distributer blagovnih znamk Manner, Mars, Kellogg’s in Lavazza, išče skrbnika trženja (m/ž), ki bo skrbel za skrbel za prodajo izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk pri ključnih kupcih in sodelovanje pri oblikovanju marketinške in cenovne politike za izdelke. Prijave sprejemajo do 19. avgusta 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Samsung Electronics nudi priložnost vodji ključnih kupcev (m/ž), ki bo bdel nad prodajo na oddelku telekomunikacij. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.