• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Desperados z barvami za telo popestril glasbene festivale

Za Desperados, pivo z okusom tekile, velja slogan »Mi smo zabava!« in njegov proizvajalec Heineken ga zato vselej povezuje z zabavnimi dogodki. Na poletnih glasbenih festivalih v Veliki Britaniji so za udeležence pripravili poslikavo telesa z barvami, ki pod ultravijoličnimi lučmi zažarijo.

Gre za veganske in organske barve za telo, s katerimi si lahko obiskovalci glasbenih festivalov poslikajo telo in oblačila. Barve so podnevi videti kot običajne, ko pa zaide sonce in se prižgejo ultravijolične luči, se svetijo in ustvarijo poseben učinek. »Vedno smo zagovarjali kreativnost in eksperimentiranje. Na glasbenih festivalih se ljudje sprostijo, plešejo vso noč in se družijo ter počnejo stvari, ki jih sicer morda ne bi, na primer pobarvajo svoje telo,« je potezo, ki je nastala v sodelovanju s kreativno agencijo Twelve iz Londona, komentirala Izabela Glodek, vodja blagovne znamke Desperados pri britanskem Heinekenu.

Udeležence festivalov spodbujajo, naj svoje izkušnje delijo na svojih profilih na družbenih omrežjih pod ključnikoma #DesperadosPaintwork in #WeAreTheParty.