• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Ogromno novih priložnosti v marketingu in odnosih z javnostmi.

V agenciji za komuniciranje IPPR iščejo asistenta (m/ž) za odnose z javnostmi, ki bo opravljal delovne naloge z različnih področij. Poudarek bo na tehnologiji, izobraževanju, »lifestylu« in turizmu. Prijave z življenjepisom zbirajo do danes na elektronskem naslovu: [email protected]

Ceneje.si v svojo sredino vabi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo skrbel za blagovni znamki Shopper’s Mind in Ceneje, predvsem pa za pripravo marketinških, prodajnih in promocijskih vsebin. Prijave sprejemajo do 16. avgusta 2019 na elektronskem naslovu [email protected],več informacij o zaposlitvi pa najdete Mojedelo.com.

Akrobatska skupina Dunking Devils zaposli vodjo marketinga in odnosov z javnostmi (m/ž), ki bo pisal različna besedila, upravljal družbena omrežja in komuniciral s podizvajalci. Prijave zbirajo do 12. avgusta 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

IKONO clothing design & production zaposli izvedbenega grafičnega oblikovalca (m/ž) z izkušnjami pri grafičnem oblikovanju in oblikovanju tekstila ter dodatkov.

Od kandidata pričakujejo odlično poznavanje programov Adobe, občutek za estetiko, modo in osnovne digitalne veščine. Zaželene so vsaj triletne izkušnje na podobnem delovnem mestu v agenciji. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected].

Greenpeace Slovenija v svoje vrste tekstopisca (m/ž) za krajše obdobje (1.september do 31. december 2019) z žilico za kreativno pisanje in s poznavanjem delovanja sodobne komunikacijske in medijske krajine. Prijave zbirajo do 14 avgusta 2019 preko spletnega obrazca.

Orbico, ki je v Sloveniji distributer blagovnih znamk Manner, Mars, Kellogg’s in Lavazza, išče skrbnika trženja (m/ž), ki bo skrbel za skrbel za prodajo izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk pri ključnih kupcih in sodelovanje pri oblikovanju marketinške in cenovne politike za izdelke. Prijave sprejemajo do 25. marca 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Tržnoraziskovalna hiša Nielsen nudi priložnost direktorju naročnikov (m/ž), ki bo bdel nad portfeljem naročnikov in sodeloval z deležniki na področju marketinga, znamčenja in informatike. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.