• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Akcija, s katero je šport dostopen vsakomur

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je skupaj z Mercatorjem začel akcijo »Zmigaj se do brezplačne vadbe«, s čimer bo šport dostopen vsakomur, kot zatrjujejo.

Akcija poteka od 8. julija do 14. avgusta 2019 in omogoča enomesečno brezplačno vadbo tistim, ki bodo prejeli kupon ob enkratnem nakupu izdelkov Mercatorjevih blagovnih znamk Bio Zone, Lumpi, O.K. in Garden Good v vrednosti 10 evrov.

»Mercator je sponzor OKS že vrsto let, s čimer prispeva k podpori naših vrhunskih športnikov in njihovemu podmladku. S to zadnjo aktivnostjo pa OKS podpiramo tudi pri spodbujanju gibanja za vse ostale. Čas je ravno pravšnji, da ohranimo dobro kondicijo po poletnih mesecih tudi v jeseni in se dobro pripravimo na zimo. Je pa to tudi čas Evropskega tedna športa, katerega namen je ozaveščanje o potrebi po gibanju in zdravem življenjskem slogu, za Mercator pa tudi čas, ko se pripravljamo na maraton v Ljubljani in Lumpi tek, katerega sponzor smo,« so za MM povedali v Mercatorju. Pri trgovcu si želijo, da bi ljudje vseh starosti, ki se še niso udeležili katere od vodenih vadb, sprejeli to pomembno odločitev in tudi začeli z redno vadbo. »Pogosto je potrebna le prva spodbuda, potem pa vse lažje steče, še zlasti ko vidimo ugodne učinke vadbe,« pravijo.

Z nekaj kliki na spletni strani https://vadba.olympic.si/ si bodo uporabniki lahko izbrali eno izmed 3.600 vadb, ki jo bodo lahko en mesec (med 1. septembrom in 31. decembrom 2019) obiskovali brezplačno.