• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Prvi avgustovski pregled delovnih mest tedna ni prav nič dopustniški. Nove delovne izzive lahko najdejo predvsem vodje projektov in strokovnjaki za digitalni marketing.

Oglaševalska agencija Futura DDB v svoje vrste vabi asistenta vodje projektov (m/ž), ki mu ležijo organizacija, kreativnost, večopravilnost, se znajde v digitalnem okolju in ima izkušnje z upravljanjem družbenih omrežij. Prijave sprejemajo do 7. avgusta 2019 na elektronskem naslovu [email protected]. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Oglaševalska agencija Kraft&Werk išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo pripravljal strategije na področju digitalnega marketinga, vključno z oglaševanjem na družbenih omrežjih. Več informacij o prijavi in delovnem mestu najdete tukaj.

Družba za strateško komuniciranje Propiar nudi priložnost asistentu za odnose z javnostmi (m/ž). Delo obsega pisanje raznovrstnih besedil, digitalno komuniciranje, pomoč pri organizaciji dogodkov, sodelovanje z naročniki in najrazličnejša opravila iz sveta odnosov z javnostmi. Prijave pošljite do 8. avgusta 2019 na elektronski naslov [email protected]. V življenjepis zapišite tudi tri razloge, zakaj bi prav vi morali postati del njihove ekipe.

Slovenska turistična organizacija išče sodelavca na področju vsebinskega marketinga (m/ž) z dobrim poznavanjem družbenih omrežij in digitalnih kampanj, ki bo znal povezati vsebine iz različnih virov in jih ustrezno porazdeliti po posameznih digitalnih kanalih. Prijave sprejemajo do 22. avgusta 2019 na elektronskem naslovu [email protected].

Spletna platforma Beeping ima odprto delovno mesto sodelavca na področju marketinga rasti (m/ž), ki se bo strukturirano in sistemsko lotil že vzpostavljenega procesa izboljševanja ključnih KPI parametrov. Izbrani kandidat bo skrbel za optimizacijo obstoječih marketinških kanalov in razvoj novih. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Rimske terme zaposlijo koordinatorja prodaje (m/ž) zaširitev prodajnih aktivnosti na nove tuje trge in sodelovanje pri pripravi strateške prodajne vizije podjetja. Prijave sprejemajo preko portala Mojedelo.com.

Banka Intesa Sanpaolo išče strokovnjaka za digitalno bančništvo (m/ž), ki  bo sodeloval pri razvoju in uvajanju inovativnih digitalnih storitev in produktov. Prijavite se lahko do 17. avgusta 2019 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.