• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mali junaki navdušujejo Kardashianov klan

Založba Hooray Studios (Mali junaki), ki izdaja personalizirane otroške slikanice, te promovira tudi s pomočjo najbolj znanih – in vplivnih ljudi na svetu. Po Khloe Kardashian so zdaj »okužili« tudi njeno sestro Kim.

»Ne vem, kdo mi pošilja te knjige, a res so čudovite. Komaj čakam, da jo zvečer preberem hčerkama,« je Kim Kardashian med listanjem slikanice s personaliziranim naslovom »The Adventures of Chicago and North« (»Pustolovščine Chicago in North«) navdušeno povedala v zgodbi na Instagramu. Zvezdnica ima na Instagramu 144 milijonov sledilcev in za sponzorirane objave običajno zaračuna vrtoglave vsote, očitno pa se občasno vendarle odloči, da bo kaj objavila tudi brezplačno. Na veliko navdušenje Malih junakov, ki so s to potezo očitno znova zadeli v črno.

Prvič se je to zgodilo spomladi, ko so Khloe Kardashian (ki ima »le« dobrih 96 milijonov sledilcev) ob prvem rojstnem dnevu njene hčerke poslali knjigo »Happy birthday, True!« (»Vse najboljše, True!«), nad katero je bila navdušena in se jim je zanjo zahvalila na Instagramu. Na junijski konferenci DIGGIT v Ljubljani je Mic Melanšek, soustanovitelj Malih junakov, povedal, da jih je to stalo 20 dolarjev: »Naš Filip je eno uro iskal njen naslov, kamor smo ji poslali personalizirano knjigo za njeno hčerko True, ki je ravno takrat praznovala rojstni dan. Knjigo je na koncu objavila na svojem Instagramu – ne da bi jo prosili za to. Kaj smo imeli od tega? Po Sloveniji smo bili v vseh časopisih, v Ameriki so nas objavljali še v rumenem tisku in smo dobili večjo kredibilnost. Tudi vplivneži, ki nas do takrat niso niti povohali, so kar naenkrat hoteli sodelovati z nami,«je med drugim povedal Melanšek, soustanovitelj Malih junakov, start-upa, ki je v lanskem letu ustvaril 12 milijonov evrov prihodkov.