• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Fitnes v kavbojkah? Pri Replayu trdijo, da je tudi to možno.

Italijanska blagovna znamka džinsa Replay v spletni akciji poudarja udobnost oblačil iz svoje linije Hyper. Ta so tako udobna in »raztegljiva«, da lahko v njih brez težav delate, trenirate, se raztegujete ali izvajate jogo.

Nizozemska oglaševalska agencija 180 Kingsday je serijo spletnih oglasov zasnovala na podlagi ugotovitve, da nas bolj ali manj zanesljivi trenerji od vsepovsod bombardirajo s fitnes nasveti in kratkimi vadbenimi posnetki, ki naj bi nas motivirali k vadbi. Govora je seveda o »nekajminutnih, a učinkovitih« vadbah v kuhinji, na vrtu, pred televizijo ali celo v pisarni.

Končni izdelek izstopa z dveh vidikov. V oglasih boste težko spregledali nekaj norčavosti, saj na primer v enem od njih »zmešajo« jogo aerial, čiščenje prahu in vadbo na trakovih v TRX. Te aktivnosti kavbojke marsikdaj omejujejo – saj veste, neroden predklon ali počep, nato pa nekaj poči. Replay nas prepričuje, da pri njihovih oblačilih teh težav ne boste imeli.

»Navdušeni smo nad številnimi možnostmi vadbe in tem, kako je vsak naslednji trend še bizarnejši od prejšnjega. Akcijo smo želeli ohraniti zabavno, saj je to temeljni del blagovne znamke Replay. Hkrati pa oblačila predstavljamo kot takšna, ki jih lahko nosimo v resničnem življenju in to brez omejitev,« je povedal Stephane Lecoq, kreativni direktor v agenciji 180 Kingsday.