• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna delodajalci iščejo predvsem marketinške strokovnjake.

V agenciji za komuniciranje IPPR nudijo PRiložnost asistentu (m/ž) za odnose z javnostmi, ki bo opravljal delovne naloge z različnih področij. Poudarek bo na tehnologiji, izobraževanju, »lifestylu« in turizmu. Prijave z življenjepisom zbirajo do 9. avgusta 2019 na elektronskem naslovu: [email protected]

GEN-I v svoje vrste vabi kar 10 novih sodelavcev, ki bodo podatke pretvarjali v informacije, digitalizirali procese in tako zaznamovali poslovno strategijo, sisteme, procese in kulturo podjetja. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected]

Magistrat International zaposli strokovnjaka za marketing (m/ž) za operativno vodenje, pripravo in izvedbo marketinških aktivnosti na slovenskem, hrvaškem in avstrijskem trgu. Prijave sprejemajo do 31. julija 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Lisca išče urednika spletnih vsebin (m/ž) za področje grafičnega oblikovanja na spletu, upravljanje spletne podobe blagovne znamke in e-poštni marketing, ki ga veseli vsebinski del komuniciranja. Prijave pošljite do 4. avgusta 2019 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Eurosender na področju ustvarjanja vsebin zaposli dva nova sodelavca, to sta tekstopisec (m/ž)in urednik spletnih vsebin (m/ž).

Ceneje.si v svojo sredino vabi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo skrbel za blagovni znamki Shopper’s Mind in Ceneje, predvsem pa za pripravo marketinških, prodajnih in promocijskih vsebin. Prijave sprejemajo do 18. avgusta 2019 na elektronskem naslovu [email protected],več informacij o zaposlitvi pa najdete Mojedelo.com.

Skupina SIJ išče marketinškega strokovnjaka (m/ž), ki bo skrbel za razvoj blagovnih znamk skupine in načrtovanje oziroma vodenje marketinških kampanj. Prijave sprejemajo do 10. avgusta 2019 na elektronskem naslovu [email protected], podrobnejši opis delovnega mesta pa najdete tukaj.

Nova KBM nudi priložnost samostojnemu svetovalcu (m/ž) v Oddelku marketinga. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.