• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokratni pregled delovnih mest tedna ponuja nove izzive na področjih digitalnega marktinga in organizacije dogodkov.

Banka Slovenije v svoje vrste vabi svetovalca za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za osvežitev in konsistentno uporabo celostne grafične podobe banke; oblikovanje vseh vrst vizualnih sporočil in skrb za vizualno podobo spletne strani banke. Prijave sprejemajo do 14. julija 2019 preko spletnega obrazca.

Viberate zaposli digitalnega strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž), ki »obožuje tekstopisje in ve kako z vsebino navdušiti medijske predstavnike«. Službo dobi tisti, ki je vešč priprave mednarodne adreme medijev in zna povezati znanja odnosov z javnostmi, vplivnostnega marketinga in marketinga na družbenih omrežjih. Prijave zbirajo do 30. julija 2019 preko elektronskega naslova [email protected].

Agencija beglobal išče dva nova sodelavca, in sicer sodelavca na področju vsebinskega marketinga (m/ž) in strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku in Googlu (m/ž), ki bo skrbel za oglaševalske strategije in oglaševanje na Facebooku in Googlu za domače in tuje naročnike.

Skupina United Group išče vodjo digitalnega marketinga (m/ž) za načrtovanje, organizacija in upravljanje digitalnih marketinških kampanj na različnih platformah. Več o oglasu si lahko preberete na portal Mojedelo.com.

Big Bang zaposli organizatorja dogodkov in aktivacij (m/ž). Izbrani kandidat bo sodeloval pri pripravi strategije dogodkov in aktivacij, organizaciji dogodkov in prodajnih aktivacij ter vodenje in načrtovanju uporabniške izkušnje v trgovinah. Prijave sprejemajo do 19. julija 2019 preko spletnega obrazca.

Javni zavod za turizem Dolina Soče nudi priložnost vodji trženja (m/ž), ki bo skrbel za vodenje in koordinacijo področja celovitega trženja in promocije turistične destinacije Dolina Soče ter pripravo letnih in projektnih načrtov klasičnega in digitalnega tržnega komuniciranja. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected].

Renault Nissan v svoje vrste vabi koordinatorja marketinga in prodaje (m/ž) za blagovno znamko Nissan. Kandidat bo sodeloval pri pripravi internega letnega proračuna z Nissan Adriatic in letnega proračuna z Nissan Europe, prav tako bo sodeloval z vodjo blagovne znamke Nissan za področje regije Adriatik. Priajve sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.