• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Lenny in Zoe Kravitz gresta skupaj na Bahame

Ameriški proizvajalec kovčkov Tumi ponuja lep način medgeneracijskega povezovanja. Glasbeni zvezdnik Lenny Kravitz in njegova hčerka Zoë skupaj nastopata v spomladansko-poletni oglaševalski akciji »Kaj prinaša prihodnost« (»What the Future Holds«), kjer obiščeta domovino svojih prednikov.

V oglasu ali bolje rečeno oznamčenem videu (prtljage ni veliko na spregled) spremljamo popotovanje hčerke in očeta po neobljudenih delih otočja, kjer obiščeta tudi zapuščeno hišo njegovega dedka. V Tumiju poudarjajo, da je sodelovanje z obema zvezdnikoma potekalo nadvse organsko. Oba Kravitza zaradi službenih obveznosti veliko potujeta (Lenny že od konca osemdesetih), poleg tega pa »potovanje« v oglasu, ki je delo interne ekipe, pomeni obisk začetka uresničitve njunih sanj in s tem velik čustveni naboj.

»Tumijeva stranka sem od začetka glasbene kariere. Ko toliko potuješ, praktično živiš s kovčkom. Prtljaga postane podaljšek tvojega doma in posledično tebe. Gre za stvar, ki je s teboj na letalu, na avtobusu, v hotelski sobi, v zaodrju in konec koncev na snemanju,« je v sporočilu za javnost povedal Lenny Kravitz.

Tumiju vključevanje zvezdnikov v oglase seveda ni tuje, med drugim so lani marca v »bondijadi« sodelovali z Alexanderjem Skarsgardom, ki vam je znan iz serije Prava kri.