• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Razpis: STO bo za oglaševanje v Avstriji, Nemčiji in Švici namenil 1,5 milijona evra

Javna agencija Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma razpisuje izvedbo »Fokusirane večkanalne oglaševalske akcije za področje Nemčije, Avstrije in Švice«, ki zajema oglaševanje na televiziji, v tisku in v družbenih medijih. Razpis je odprt do 2. avgusta 2019.

Foto: Pixabay

 V STO opozarjajo na vizijo slovenskega turizma: Slovenija je globalna, zelena, butična destinacija za zahtevnega obiskovalca, ki išče raznolika in aktivna doživetja, notranji mir in osebne koristi. Slovenska turistična organizacija želi na treh trgih doseči ljudi , ki se za počitnice ne odločajo na podlagi najnižje cene. V Slovenijo želijo privabiti obiskovalce, ki dopust preživijo v skladu s svojimi pričakovanji in so zanj pripravljeni plačati več.

Prav tako želijo z akcijo Slovenijo predstaviti kot zeleno destinacijo, znano po njeni kulturi in umetnosti, bogati gastronomski ponudbi ter ponudbi wellness storitev.

Vrednost javnega naročila je 1.525.000 evrov (ddv vključen).  Rok za dodatna pojasnila je 20. julij, rok za prejem ponudb ali prijav za sodelovanje pa 2. avgust 2019.

Več o razpisu si lahko preberete tukaj.