• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Čeprav poletje običajno velja za »čas kislih kumaric«, to očitno ne drži v primeru številnih podjetij, ki te dni išečjo okrepitve v svojih ekipah. Če razmišljate o menjavi službe, preverite naš nabor prostih delovnih mest.

Foto: Pixabay

Turizem Dolina Soče išče novega sodelavca/sodelavko za delovno mesto vodja trženja (m/ž), ki bo delo opravljal v Bovcu. Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemajo do vključno 11. julija 2019 na e-naslov [email protected]

Skupina United Group (eden izmed vodilnih telekomunikacijskih in medijskih operaterjev v jugovzhodni Evropi) išče digitalnega menedžerja. Prijave z življenjepisom in motivacijskim pismom (v slovenskem in angleškem jeziku) sprejemajo do 16. julija 2019.

iPROM, agencija, specializirana za digitalno oglaševanje, išče »Front-end razvijalca/oblikovalca«, ki se odlično spozna na programske jezike HTML5, CSS3 in JavaScript ter se znajde v programih Adobe. Če imate še smisel za estetiko in ste ustvarjalni, se prijavite na njihovi spletni strani.

Renault Nissan Slovenija, ki je del Skupine Renault, išče koordinatorja marketinga in prodaje za blagovno znamko Nissan (ž/m). Če imate vsaj tri leta izkušenj v marketingu, se prijavite preko spletne strani mojedelo.com.

Založba Verlag Dashöfer v svoje vrste vabi produktnega managerja za strokovno literaturo. Iščejo sodelavko/sodelavca z vsaj osnovnim poznavanjem ekonomske terminologije in stroke, z občutkom za pisanje krajših besedil in sposobnostjo jasnega izražanja. Prijavite se lahko preko spletne strani mojedelo.si. 

Galerija okusov, ena najboljših slovenskih a la carte restavracij po mnenju domačih in tujih kritikov, pa tudi mednarodnih združenj JRE in Gault & Millau, išče komunikologa z izkušnjami s področja trženja, marketinga, komuniciranja in odnosov z javnostmi. Prijave z življenjepisom in opisom dosedanjih izkušenj pošljite na elektronski naslov [email protected] še danes.

Banka Slovenije v svoj kolektiv vabi svetovalca organizatorja v službi za odnose z javnostmi (m/ž). Vaše prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju splošnih in specifičnih pogojev sprejemajo preko aplikacije na spletni strani Banke Slovenije www.bsi.si/razpisi/kadrovski-razpisi do vključno 14. julija 2019.

Aerosol, podjetje, ki razvija, proizvaja in podpira instrumente za meritve in raziskave onesnaženosti zraka, išče sodelavca za tehnični marketing. Prijave s priloženim življenjepisom (v slovenskem in angleškem jeziku) sprejemajo do vključno 23. julija 2019 na naslov: [email protected]

V Koloseju v Ljubljani (BTC) iščejo kreativno osebo, ki bi se pridružila njihovi ekipi na delovnem mestu marketing in skrbnik ključnih kupcev. Prošnjo z življenjepisom pošljite na [email protected] s pripisom CV - Marketing in skrbnik ključnih kupcev.

Želite krepiti svoje znanje na področju odnosov z javnostmi, iskati nove možnosti navdiha pri delu s priznanimi mednarodnimi naročniki in ostriti um s strateškimi vpogledi v svetu vplivnežev? V specializirani agenciji Povem iščejo asistenta/ko, svojo priložnost pa lahko najde tudi svetovalec/ka za odnose z javnostmi. Kratke življenjepise zbirajo do 22. julija 2019 na elektronski naslov: [email protected]

Tudi v oglaševalski agenciji Vodik iščejo okrepitve – vodjo projektov in tekstopisca oziroma tekstopisko. Prijave z življenjepisom zbirajo na [email protected] do 16. julija 2019.