• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Povpraševanje delodajalcev po strokovnjakih za spletni marketing še kar ne usahne, podjetja pa si želijo tudi izkušenih vodij projektov.

Foto: Pixabay

Podjetje HS Plus išče strokovnjaka za spletni marketing (m/ž). Življenjepis pričakujejo do 11. julija 2019 na elektronski naslov [email protected].

Tudi v Balavtu v Ajdovščini zaposlijo strokovnjaka za spletni marketing (m/ž). Prijavite se lahko preko elektronske pošte na: [email protected].

V Atlantic Grupi iščejo vodjo digitalnega marketinga. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

V IT podjetju Eurotronik zaposlijo sodelavca v marketingu in koordinatorja raziskovalnih projektov (m/ž). Potencialni kandidati se oglasite na [email protected]ali preko e-sistema MojeDelo.com.

V SKB banki potrebujejo marketinškega specialista (m/ž) v sektorju marketing – ponudba strankam. Kandidati pošljite prijave preko ponujene prijavne možnosti portala Optius ali na [email protected].

Polleo Sport išče mlajšega marketinškega menedžerja, ki bo delo opravljal v Zagrebu. Prijave pričakujejo do 19. junija 2019.

V SES Center Management iščejo asistenta v marketingu (m/ž). Prijavite se lahko do vključno 30. junija 2019 preko klasične pošte ali na e-naslov [email protected].

Svetovalna agencija Renderspace išče starejšega digitalnega analitika. Oglasite se jim na [email protected].

V Radenski iščejo vodjo blagovne znamke. Prijavite se lahko do 16. junija 2019 preko spletne strani www.radenska.si/zaposlitev.