• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Sparkasse vabi v »bankarno«

Letos mineva dvajset let, odkar je banka Sparkasse odprla prvo poslovalnico v Ljubljani, hkrati pa dvesto let od odprtja Erste Oesterreichische Spar-Casse na Dunaju. V Sparkasse so prepričani, da je uspešno poslovanje tudi posledica prilagajanja storitev strankam, ki bodo odslej lahko bančne storitve opravljale tudi v njihovi najnovejši ljubljanski poslovalnici Sparkasse Kavarna Evropa.

Thomas Jurkowitsch, član uprave banke Sparkasse, Marja Feldin, vodja marketinga v banki Sparkasse ter Alen Kobilica, ambasador projekta #verjemivase

Ker si želijo, da bi bilo njihovim komitentom v prostorih banke prijetno, so se odločili za za v partnerstvo s kavarno Cacao,  s katero si nova poslovalnica deli prostore. Prepričani so, da bodo obiskovalci z veseljem prišli v banko, kjer bodo lahko pred pomembno odločitvijo ali med plačilom položnice spili tudi kavo v prijetnem ambientu. »Iskali smo možnost, kako biti bliže strankam. Kako biti inštitucija, ki ni tako 'zastrašujoča', kot so morda banke včasih. Verjamemo, da se pomembne finančne odločitve lažje sprejemajo v okolju, kjer se počutimo domače, zato smo iskali prav takšen kraj. Kavarna Cacao se lepo ujema z našimi vrednotami. Tako kot nam sta tudi njim pomembni kakovost storitev in odnos do strank, zato verjamem, da se bodo naše stranke v novi poslovalnici počutile še bolj udobno in prijazno kot v naših ostalih poslovalnicah,« je za MM povedala Marja Feldin, vodja marketinga v banki Sparkasse.

Ob otvoritvi nove poslovalnice so predstavili tudi projekt, ki so ga poimenovali »Verjemi vase«, njegov namen pa je finančno opismenjevanje na prijazen način. Projekt poteka na spletni strani verjemivase.si, njegov ambasador pa je Alen Kobilica, uspešen podjetnik, idejni vodja centra Vidim Cilj, športnik in maneken. Pri Sparkasse pravijo, da Alen živi filozofijo #VerjemiVase in ob tej priložnosti so njegov center za slepe in slabovidne športnike Vidim cilj podprli z donacijo v višini 10.000 evrov.

 Foto: Suzan Gabrijan