• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Službe so! Tudi tokrat predvsem za tiste, ki obvladate digitalni marketing in ste vešči (digitalnega) komuniciranja in strateškega razmišljanja.

Foto: Pixabay

Farmacevtska družba Lek išče vodjo komuniciranja za tehnološke platforme (m/ž). Podrobnosti najdete na Lekovi spletni strani pod zavihkom zaposlitev, kjer do 16. junija 2019 tudi sprejemajo prijave.

Pri mednarodni platformi za prevajanje Taia iščejo vodjo digitalnega marketinga (m/ž). Prijave in življenjepis pošljite na: [email protected].

V multimedijski založbi Adria media iščejo digitalnega stratega (m/ž). Prijavo z življenjepisom pošljite najkasneje do 10. junija 2019 na: [email protected].

Tudi skupina Stroka.si potrebuje digitalnega stratega (m/ž). Prijave zbirajo na e-naslovu [email protected]do 21. junija 2019.

V kadrovski agenciji Trescon za mednarodno podjetje v družinski lasti iščejo strateškega skrbnika znamke in vodjo ekipe za marketing in znamčenje (m/ž). Prijave pošljite preko ponujene prijavne možnosti portala Optius ali na naslov [email protected] do 4. julija 2019.

V agenciji Arnoldvuga+ iščejo izkušenega tekstopisca (m/ž). Prijave sprejemajo do 15. junija 2019 na naslov [email protected].

Agencija Renderspace išče mojstra za ustvarjanje digitalnih vsebin (m/ž). Potencialni kandidati se oglasite do 20. junija 2019 na [email protected].

V kabinetu župana Mestne občine Maribor iščejo dva kandidata, ki bosta opravljala delo odnosov z javnostmi. Objavi za delovni mesti najdete tu in tu.