• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Če vam niso tuji digitalni marketing in družbena omrežja, ta teden ne manjka novih delovnih izzivov.

Start-up Mbills v svojo ekipo vabi vodjo marketinga in odnosov z javnostmi. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 10. junija 2019 na [email protected].

Atlantic Grupa v svoje vrste vabi vodjo razvoja kategorije blagovnih znamk pijač, ki bo odgovoren za strateški razvoj blagovnih znam in bo sodeloval z lokalnimi ekipami iz regije.

V Informa studio iščejo strokovnjaka za spletni marketing in optimizacijo. Prijave sprejemajo po e-pošti na: [email protected].

Podjetje Silco išče strokovnjaka za marketing. Prijave sprejemajo do 9. junija 2019 na [email protected].

Vila Natura išče svetovalca v prodaji in marketingu. Prijave pošljite na [email protected] do 28. junija 2019. 

Start-up Mali junaki prodira tudi v Italijo, zato iščejo vodjo komunikacij za italijanski trg. Življenjepis in motivacijsko pismo kandidatov pričakujejo na [email protected].

Če obvladate italijanščino, se lahko prijavite tudi na delovno mesto upravljavca družbenih medijev v podjetju Aer LT. Prijave (v italijanskem jeziku) sprejemajo preko portala mojedelo.com. 

Vodjo spletnih projektov iščejo v podjetju Kivi Com. Prijave zbirajo do 7. junija 2019 na [email protected].

Podjetje MMStudio želi v svojo ekipo pridobiti strokovnjaka za digitalni marketingPrijave pošljite do 23. junija 2019 preko prijavne možnosti portala Optius.

V digitalni agenciji Innovatif iščejo kar štiri nove sodelavce – spletnega načrtovalca, spletnega oblikovalca, »back-end« razvijalca in »front-end« razvijalca. Oglasite se jim na [email protected]if.com do 3. junija 2019.